E-Agrar

Sinoc i celo jutro mi nije trazio da aktiviram sanduce kada sam ulazio na epodsticaji, a sada ne mogu da udjem bez toga. Na dva gazdinstva sam jedva uspeo, na trecem nikako, iako sam se ulogovao na eupravu.
 



Prijave su počele od 10:00, želimo svima sreću (I ne brinite svima će leći subvencije).

Srdačan pozdrav svima (A sada idemo na zasluženi odmor ipak smo radili od 00:00 pa do sada).
Druze ili drugovi, pohvala jos jednom. Vec sam pisao da je ovo po meni prva normalna stvar posle dugo vremena u ovoj zemlji sto ste se javili ovde. Prenesite vasim nadredjenima da bi ovo trebala postati praksa da se za sve sto se radi poljoprivrednik-ministarstvo trebalo neko da se javi ovde i onda nema problema u komunikaciji i nema tolikog nezadovoljstva medju ljudima....
👋 pozdrav
 
Valjda je to to....
Mada nisam ništa dobio u e-sanduče, Neznam jel treba neka poruka da potvrdi prijavu?
 
Да ли има неко проблем као ја што сам писао у претходној поруци?
 
Моје газдинство је регистровано на 23ха. Штиклирала сам све парцеле. Да ли сам погрешила? Петре, љубим те, никакав одмор! Тек си нам сада потребан ( иначе, стварно хвала на свему што радите за нас ту на форуму)
 
I mi kad je sezona radimo po 18 sati.. takav poso
A i ovi zahtevi za subvenciju po hektaru su pomalo bez veze vec dugo dugo godina.. redovno obnovimo gazdinstvo izmenjamo kulture i sve potvrdimo, onda za dve tri nedelje ponovo trazi za to ono sto svakako sleduje… ako je to sve tako, cemu podnositi zahtev? Pusti brate novce za sve sto je validno i mir..
 
Poslednja izmena:
"Молимо Вас да активирате своје еСандуче пријавом на портал еУправа ."

To mi se pojavljuje.

Послато са 2201117PG помоћу Тапатока
 
Nazad
Vrh