Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da na sanduče na e upravi stigne kad je rešenje završeno tj obrađeno.Jeste ali kako se aktivira esanduce? Kada se klikne na taj problem, i kada se ode na upravu, ne vidim nikakav problem tamo. Udjem i u sanduce, vidim da nema poruka itd ali eagrar mi i dalje drzi/pokazuje taj problem.
Pa kad ste navalili.Isto sve ostalo radi a stranica e podsticaji nista ne otvara
Druze ili drugovi, pohvala jos jednom. Vec sam pisao da je ovo po meni prva normalna stvar posle dugo vremena u ovoj zemlji sto ste se javili ovde. Prenesite vasim nadredjenima da bi ovo trebala postati praksa da se za sve sto se radi poljoprivrednik-ministarstvo trebalo neko da se javi ovde i onda nema problema u komunikaciji i nema tolikog nezadovoljstva medju ljudima....
Odjavite se sa eUprava pa se prijavite ponove preko ConsentID aplikacije ili preko elektronskog sertifikata na ličnoj karti.Valjda je to to....
Mada nisam ništa dobio u e-sanduče, Neznam jel treba neka poruka da potvrdi prijavu?