sale ratar
Član
E ako nas ovaj eagrar ne spasi niko neće.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znam da si saljivdzija, ali kada odes u trezor, ceka te i tamo ista procedura kao i u PSSS ili postiIpak ću ja da idem 2-3 puta godišnje do trezora, ponesem olovku, uz put sretnem nekog poznanika, malo popričamo, saznam ko je ovih dana umro, ko se razboleo, ko se tuži za zemlju... Toga sigurno neće biti na tom vašem E-Agraru.
Samo lk i mail adresa ako nisi koristio usluge e uprave.Da li je za dobijanje e-id broja u pošti potreban broj gazdinstva ili samo lk, jmbg.
Sve informacije na sajtu https://eagrar.gov.rs/Jel to uopšte počelo da radi za nas sa elektronskim sertifikatom?
Zato sto jos uvek ne postoji.Bio u pošti, uzeo šifru, instalirao Consent id, a u e upravi sam već imao nalog sve instalirano ali ja EAgrar nisam nigde pronašao u e upravi.Ja vraćajući se sa posla završio za max. 3 minuta.
Послат Вам је електронски документ ЕГН XXXXX, (деловодни број YYY/2022) у Јединствени електронски сандучић - еСандуче.
Електронски документ можете преузети на Порталу еУправа у року од 15 дана.
Уколико не преузмете документ у наведеном року, сматраће се да је достава извршена.
Да бисте преузели документ потребно је да се пријавите на Портал еУправа, а након успешне пријаве изаберите своје име у горњем десном углу и из падајућег менија одаберите опцију еСандуче.