Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
da li to moze preko racunara da se radi? Tj da li ikako moze bez mobilnog telefona?
Kupices valjda zeni nov telefon do tada, nemoj tu da stedis..Moras da imas citac. Tako je i kod mene, matorci nemaju mobilni, tj. imaju ali sa tasterima. A ko zinat ni jedan stari smart nisam sacuvao. Morace zenin da uskoci za tatu, a za nju kada zatreba o tom - po tom.
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Bio danas u posti u Cacku i uzeo te parametre za mobilnu aplikaciju. Izricito pitao sluzbenicu, koja je uzgred bila vrlo ljubazna, da li mogu preko lap topa da ulazim i treba li mi da imam povezan citac lk, kaze ne treba. Samo mi je trazila e mail adresu i kaze da mi je sve zavrsila. Jos nisam ulazio da vidim kakva je dalja procedura.Moras da imas citac. Tako je i kod mene, matorci nemaju mobilni, tj. imaju ali sa tasterima. A ko zinat ni jedan stari smart nisam sacuvao. Morace zenin da uskoci za tatu, a za nju kada zatreba o tom - po tom.
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Moze dva naloga na tel . Ja imam na android. Ne moze da se registruje dva naloga na isti mail nego mora dva emaila.Meni predstavlja problem tatino gazdinstvo. On niti ima pametan telefon niti ima cipovanu licnu kartu. Pa sam mislio na moj telefon da prijavim njega a ja preko moje cipovane lk da se registrujem preko kompa ako vec ne moze 2 naloga na jednom telefonu.
Žena imala neku firmicu pa ima čitač. A i nije neki izdatak 1500-2000 din. Program i uputstvo ima na sajtu mupa i rešeno...opa Mixer ti si agencija Perspektiva,sve sto izgubite mi nadjemo
Послато са SM-A536B помоћу Тапатока
Samo drajveri za citac i nista vise. Ima na MUP-ovom sajtu.A kakva je procedura za one koji će raditi sa čipovanom lk i odlaskom u mup, da li je potrebno išta drugo osim računara i čitača za lk,mislim neki program dodatan da se instalira na računar?