Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znam da hoce da proradi ali celo jedno popodne sam ga namestao, meni je to dosta vremena za nesto tako prostoBiće verovatno obe mogućnosti dostupne kao i na drugim sajtovima državne uprave.
Pre nekoliko godina sam zatražio i dobio kvalifikovani digitalni sertifikat u Mup-u na ličnoj karti sa čipom.
Jedino je na taj način besplatno ga dobiti.
U nas je i pored mnogo hvale mnogo toga konfuzno pa tako i sa objašnjenjima oko podešavanja na sajtu izdavača.
Medjutim ako se dobro prostudira i upotrebe prave verzije pomoćnih programa spram verzije operativnog sistema hoće da proradi.☺
Nisam se previše mučio tada, a koristim evo već neku godinu.
Imaš dostupnost svim državnim sajtovima u punoj funkcionalnosti gde si odmah ulogovan sa imenom i prezimenom i JMBG.
Koristim najviše za e-upravu i e-poreze gde se može lako proveriti da li ima nekog poreskog duga. Čak i lokalne poreske administracije imaju takav servis.
Uglavnom sve što je država učinila dostupnim na internetu može da se koristi.
Na sta planiras da kokurišeš?Nece to bas ici tako lako kako su zamislili i svesni su toga u ministarstvu samo nece to niko da prizna.. Ministarka kao najavila od aprila javne pozive, nema od toga nista.. Da se razumemo prvi cu da konkurisem cim bude moglo i u interesu mi je da bude sto pre ali sam realan i ne ocekujem nista u prvoj polovini godine..
Pa kako su poceli da komplikuju moguce je da ce morati da se konkurise i za direktna davanja, do sad je bilo automatski ko je dobijao prosle godine dobije i u trenutnoj a sad najavljuju da ce ici javni pozivi za sve i svasta.. Osim toga ima i nesto stoke pa ce se i za to konkurisati a planiram i za mehanizaciju da predajem..Na sta planiras da kokurišeš?