Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ма то је јаснo и написано, макар и као скраћеница на енглеском - један ставка је "AUTH"-entication (потврда идентитета) "SIGN"-ature (електронски потпис).obrati paznju koji sertifikat oznacis ,posto na licnoj karti postoji 2 .Jedan je za elektronski potpis a drugi za prijavu
Poruka u temi "E-Agrar" https://poljoinfo.com/threads/e-agrar.19905/post-1894235Na koji mail saljete pitanja? I kod mene nista.
(Samo koristite tačne podatke i email koji ste naveli u vaš eRPG, poželjno je da stavite vaš BPG i broj mobilnog) na sledećem Linku: Budimo u kontaktu (Skrolujte skroz dole i naićete na ovako nešto):Izbacuje neke bagove, te izbaci molimo vas osvežite stranicu, pa onda molimo vas unesite e mail.. a sve popunjeno..
Lane sam isto imao i cekao zadnjih 2-3 dana da verifikuju pa onda obnovio.Da li ce ona kasnije uci u ukupan zbir ili to je to, imam novi ugovor pa da li da cekam da bude “odobren” pa da podnesem zahtev za podsticaj ili mogu odmah da podnesem zahtev a kad prodje i taj ugovor samo ce se dodati?
Izmeni povrsinu pod kulturom i tjt.Pitanje za Srdjan01 kako da umanjim povrsinu na parcelama Hvala
Vašu sestru su zvali iz Poljoprivredne Savetodavne i Stručne Službe pošto su oni dobili dopise (U obliku knjige tačnije dnevnika) od Ministarstva Poljoprivrede gde piše podaci o poljoprivrednicima koji su otvorili nova gazdinstva ili nešto drugo a da su pritom napravili neke greške (Najčešće udeo u parceli tačnije ugovor o zakupu umesto sa dve osobe ona je stavila sa jednom 1/2).Da li ima neko slucaj da od prosle godine gazdinstvo nije otvoreno. Sestra nije upisala biljnu kulturu, a unela parcele i povrsine. Nije aplicirala za subvencije istekao je rok, i trenutno joj stoji da je na proveri i tako 8meseci. Bilo kakva pimoc je dobrodosla.
Sent from my WP5 using Tapatalk
Има опција измени површину под културом али не отвара се ништа где би могло да се измени. Или ја нисам видео.
Да, нисам добро видео.
I ja sam probao nemogu nikako
Idem preko mozile na laptopu
Poruka u temi "E-Agrar" https://poljoinfo.com/threads/e-agrar.19905/post-1893113Koji formular se koristi kad se ubacuje parcela člana gazdinstva, neka izjava člana ili tako nešto?
Izjava prilog 5Koji formular se koristi kad se ubacuje parcela člana gazdinstva, neka izjava člana ili tako nešto?