Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kad smo vec tu,kako se radi backup(valjda se tako zove) u slucaju da crkne telefon,pa da ne moram ponovo po parametre? Da budem iskren negde sam to vec citao kad je sve ovo krenulo,al nemogu da nadjem di.
Ako je prijavljena parcela kod nekoga, prilikom unosa te parcele koju uzimate u zakup, cim ispisete sve generalije za tu parcelu, odmah ce vam izbaciti gresku i reci ce vam da je ta parcela vec upisana na xxxxxxxxxxx bpg broju.Zena mi dala zemlju u zakup, ali nije sigurna dal je prijavljena kod nekoga. Kako da proverim?
Evo gore iznad odgovorih.Imam istih problema ,ako neko zna odgovor.
Zar ne može da proveri sa čovekom kome je dala?Zena mi dala zemlju u zakup, ali nije sigurna dal je prijavljena kod nekoga. Kako da proverim?
koliko posle podnosenja su prodali?Pozdrav. Deda i otac su podneli subvencije za krave, i sad problem je nastao jer su prijavili 3 krave, a u međuvremenu su prodali jednu i nisu to izmenili u subvencijama na eAgraru. Subvencije su odobrene, i tek su sad skontali da to nisu izmenili. Zanima ih sad da li mogu to nekako ispraviti da ne bi upali u problem. Hvala svima na odgovoru.
Otprilike mesec ipo-dvakoliko posle podnosenja su prodali?
ne bi trebalo da bude problema jer je u trenutku podnosenja bila na imanju,a i ako su pare isplacene nemas mogucnost izmene zahtevaOtprilike mesec ipo-dva
Nadam se. Glavni problem je što su pare legle tek nakon prodaje, što valjda znači da je verovatno moglo menjati zahtev. Najgore što su to oni radili bez mene pa su zaboravili ili nisu znali da promene. Uglavnom hvala Vam na odgovoru.ne bi trebalo da bude problema jer je u trenutku podnosenja bila na imanju,a i ako su pare isplacene nemas mogucnost izmene zahteva