jel ti radilo do sada e sanduce?Сада ми траже да активирам е сандуче? На који се начин, активира.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
jel ti radilo do sada e sanduce?Сада ми траже да активирам е сандуче? На који се начин, активира.
Јесте узимао сам потврде о активном статусу.jel ti radilo do sada e sanduce?
Imam već sve samo me je interesovalo da li to može da se doda bez da parcelu unosim ponovo ako me razumeš,samo da priložim taj novi ugovor i izmenim rok trajanja zakupa,nisam video još može li tako pa reko da pitam možda je neko produžavao.Napiši aneks ugovora o produženju zakupa.
I sta si saznao kad si pobedio?Ovo sa Call centrom je tragikomično!
Pozovem danas fiksnim telefonom,5-i sam na redu,upalim interfon,zapalio duvan pa ajd da sačekam malo.Posle par minuta me zove zet,jel mogu sa njim do Beograda da mu nešto pomognem,nećemo dugo,došao bi odma' po mene,reko dolazi imam lufta.Ostavim telefon,bio sam ubeđen da sam ga ugasio.
Otišli,obavili,vratili se,ulazim u kuću i čujem na telefonu da sam prvi na redu!!!
Vreme poziva 3 h. i 38 min.
Kako si izveo ?Moze, imam ja.
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Dali moze dva polj gazdinstva na jedan telefon?
Kako si izveo ?