E-Agrar

Da li ste dobili overen dokument za setvenu strukturu?
Ja tražio overen, a stiglo bez pečata u esanduče.
Posle probao neoveren… isto izgleda kao i onaj overen

A ovaj put kada dobiješ nove parametre i kada se uredno prijaviš,napravi backup ID iz aplikacije i snimi ga negde a da nije na samom telefonu, tako da više ne moraš vaditi druge parametre.
Recimo na komp ,USB flash ili na SD karticu ako je tvoj mobilni podržava.
Neznam ti ja taj backup ID da pravim. Ali znam generalnu na traktoru i kolima da uradim.

Kada sam prvi put predao za podsticaje bila je sva zemlja obračunata po 9000din ali pošto nije nikako realizovano i stajala "u radu" vise od mesec dana resio sam da obnovimo zahtev. Onda je skinuta drzavna zemlja i ostala je samo moja ali obračunata po 18000din.
Mislim da oni koji rade na E Agraru nemaju pojma sta rade a i država laže kada je rekla da će biti do 20 hektara nebitno po kom osnovu je zakup.
01ebbc6739032509fbeb01ae1c3b58d6.jpg
8b14fbd1e278ae5bcfd3ffdc51a6e6bf.jpg
fb0baea98dda976de72061cf3cb35334.jpg

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

Pa na početku su svu zemlju uzeli u obzir oni a ne ja. Ali isplata nikako pa cu sada videti kada sam izmenio.

Pa na početku su svu zemlju uzeli u obzir oni a ne ja. Ali isplata nikako pa cu sada videti kada sam izmenio.

Drzavna zemlja nije bila u otpicaju za prijavu za subvencije....ni jedan zahtev koji sam radio nije imao tu zemlju u mogucnosti da se pisu subvencije na nju

Jedan moj stric hoce da prvi put registruje gazdinstvo.Da li moze preko e-agrara ili mora da ide u trezor?

Imam problem sa obnovom gazdinstva supruge.
Stoji mi da nema biljnu proizvodnju iako ima upisanih parcela u zakupu doduše (zbog nakaradnih konkursa) upisane kulture itd...
Ali je nemoguće da se izvrši obnova... U aktivnom je statusu.
Call centar ne uspevam da dodjem do operatera....

Imam problem sa obnovom gazdinstva supruge.
Stoji mi da nema biljnu proizvodnju iako ima upisanih parcela u zakupu doduše (zbog nakaradnih konkursa) upisane kulture itd...
Ali je nemoguće da se izvrši obnova... U aktivnom je statusu.
Call centar ne uspevam da dodjem do operatera....
Da li je upisan JMBG od vlasnika parcela i da li je dostavljen štampani Ugovor o Zakupu koji je svojeručno potpisan od strane Vlasnika i Korisnika ?
Pozovite 0800 106 107 taster 5 (odslušajte operske pesme) doćete sigurno na red samo budite strpljivi (Ne prekidajte vezu pa nek poziv traje i 15 minuta).

Da li je upisan JMBG od vlasnika parcela i da li je dostavljen štampani Ugovor o Zakupu koji je svojeručno potpisan od strane Vlasnika i Korisnika ?
Srđane, treba i ja da zovem da vidim zašto nije upisana jedna parcela saženinom i mojom ZS pa, da pitam, može li umesto operskih i neka narodna?

Više od mesec dana stoji ovako,jel greška do mene ili nema para da isplate? Šta raditi?
8bc844ceefb4760f2ff64ba59f86faf2.jpg

Послато са SM-G986B помоћу Тапатока

Nazad
Vrh