E-Agrar

Kiraj tebi promenili na 18000,ja sam danas podneo podnesak da mi stoji da je poslato na isplatu a para nema

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Meni nisu promenili sumu
a48ea0196a2979142c44e6c8115d3062.jpg

Kod mene nema opcija Izmeni,piše da je u radu,i promenili su sumu na 18.000 po hektaru. Vec 2 datuma menjaju i piše u radu,a oko mene u selu svi dobili samo ja ne...

Послато са SM-G986B помоћу Тапатока

Ja sam podneo zahtev za biljnu proizvodnju 9. 5. a izmenio 1o. 5. i piše status zahteva izmenjen. Znači ne piše da je u radu.
Šta bi to trebalo da znači? Da čekam ili da nekako reagujem?

To je sve super. Samo cekaj. Jos ako su ti obracunali po 18.000din, onda si u boljem statusu od nas koji smo dobili u prvoj turi po 9.000 din.

Markokg,uvek ima i gorih. Meni obracunali po 9000 a jos nista nisam dobio

Sta sada da radim. Telefon je crko .Sad imam nov telefon i novu e mail adresu. Staru adresu nece da prihvati bez lozinke. Sva dosadasnja muka je nestala. Ima li nacin da se ponovo prijavim.

Do kog datuma moze da se obnovi gazdinstvo i da se predaje za subvencije?

Sta sada da radim. Telefon je crko .Sad imam nov telefon i novu e mail adresu. Staru adresu nece da prihvati bez lozinke. Sva dosadasnja muka je nestala. Ima li nacin da se ponovo prijavim.
Ne vidim koji zapravo problem imas?
Odes do neke psss, preko maticnog broja ti ostampaju nove parametre i ubacis ih u consentid aplikaciju.
A play prodavnicu mozes aktivirati sa bilo kojim mailom. I posle skines consentid aplikaciju i povuces/ucitas nove parametre.

Sifra za mail preko koga si registrovan ti nije potrebna.

Ne vidim koji zapravo problem imas?
Odes do neke psss, preko maticnog broja ti ostampaju nove parametre i ubacis ih u consentid aplikaciju.
A play prodavnicu mozes aktivirati sa bilo kojim mailom. I posle skines consentid aplikaciju i povuces/ucitas nove parametre.

Sifra za mail preko koga si registrovan ti nije potrebna.
Znaci moraju novi parametri. Hvala na odgovoru.

Da, moraju. Kada ih jednom ucitas, odmah taj papir mozes baciti.
Ali se lako izdaju novi. Guzve po psss vise nema toliko.

A ovaj put kada dobiješ nove parametre i kada se uredno prijaviš,napravi backup ID iz aplikacije i snimi ga negde a da nije na samom telefonu, tako da više ne moraš vaditi druge parametre.
Recimo na komp ,USB flash ili na SD karticu ako je tvoj mobilni podržava.

Koj moj da zove
Probajte kako sam vam rekao (Ako neće pozovite 0800 106 107).
Koj moj da zove na taj broj....niti oni niti bilo ko na dostupnim telefonima uap-a ili emailovima kontakt centra ili call centra nema pristup aplikaciji niti moze da proveri sta je problem....Moze samo ...fore radi kao da zapise..ili da vam objasni da je maximalno se trude da odrade sve u roku i da ...imate strpljenja....bice sve gotovo,....ONI KOJI IMAJU PRISTUP I MOGU DA PROVERE STA JE """ZAPELO""SU VERIFIKATORI.....A do njih neces doci ....veruj mi brate nikako...01.04.2203 podneto za zemljiste i jos nije proslo proveru....stoji zuti oblak ,predmet u radu .......Ja mislim da tamo radi ekipa iz serijala. "DRZAVNI POSAO" a mi smo svi u epizodi RADE KORNJACA

Koj moj da zove na taj broj....niti oni niti bilo ko na dostupnim telefonima uap-a ili emailovima kontakt centra ili call centra nema pristup aplikaciji niti moze da proveri sta je problem....Moze samo ...fore radi kao da zapise..ili da vam objasni da je maximalno se trude da odrade sve u roku i da ...imate strpljenja....bice sve gotovo,....ONI KOJI IMAJU PRISTUP I MOGU DA PROVERE STA JE """ZAPELO""SU VERIFIKATORI.....A do njih neces doci ....veruj mi brate nikako...01.04.2203 podneto za zemljiste i jos nije proslo proveru....stoji zuti oblak ,predmet u radu .......Ja mislim da tamo radi ekipa iz serijala. "DRZAVNI POSAO" a mi smo svi u epizodi RADE KORNJACA

Nazad
Vrh