geci
Član
Kiraj tebi promenili na 18000,ja sam danas podneo podnesak da mi stoji da je poslato na isplatu a para nema
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma da sam ja dobio po 9000 ne bih se sekirao jer bi ostatak stigao kad tad. Brinem se da nisam nešto pogrešio prilikom podnošenja pa da izvisim za sve.To je sve super. Samo cekaj. Jos ako su ti obracunali po 18.000din, onda si u boljem statusu od nas koji smo dobili u prvoj turi po 9.000 din.
mislim 12.06.Do kog datuma moze da se obnovi gazdinstvo i da se predaje za subvencije?
Ne vidim koji zapravo problem imas?Sta sada da radim. Telefon je crko .Sad imam nov telefon i novu e mail adresu. Staru adresu nece da prihvati bez lozinke. Sva dosadasnja muka je nestala. Ima li nacin da se ponovo prijavim.
Znaci moraju novi parametri. Hvala na odgovoru.Ne vidim koji zapravo problem imas?
Odes do neke psss, preko maticnog broja ti ostampaju nove parametre i ubacis ih u consentid aplikaciju.
A play prodavnicu mozes aktivirati sa bilo kojim mailom. I posle skines consentid aplikaciju i povuces/ucitas nove parametre.
Sifra za mail preko koga si registrovan ti nije potrebna.
Koj moj da zove na taj broj....niti oni niti bilo ko na dostupnim telefonima uap-a ili emailovima kontakt centra ili call centra nema pristup aplikaciji niti moze da proveri sta je problem....Moze samo ...fore radi kao da zapise..ili da vam objasni da je maximalno se trude da odrade sve u roku i da ...imate strpljenja....bice sve gotovo,....ONI KOJI IMAJU PRISTUP I MOGU DA PROVERE STA JE """ZAPELO""SU VERIFIKATORI.....A do njih neces doci ....veruj mi brate nikako...01.04.2203 podneto za zemljiste i jos nije proslo proveru....stoji zuti oblak ,predmet u radu .......Ja mislim da tamo radi ekipa iz serijala. "DRZAVNI POSAO" a mi smo svi u epizodi RADE KORNJACAProbajte kako sam vam rekao (Ako neće pozovite 0800 106 107).