E-Agrar

Nema izmeni nigde opcija. Kako???

Послато са SM-G986B помоћу Тапатока

Da li vam je isplaćeno prvih 9000 ?

Ako jeste koliko sam informisan gotovo je sa izmenom zahteva. U svakom slučaju probajte da odete na vaš epodsticaji.eagrar.gov.rs pa na podnete zahteve, podnesci i u desnom uglu se nalazi izmeni zahtev.

Odes na epodsticaji. Videces da imas jedan ili vise podnetih zahteva. Udjes u taj zahtev za zemljiste. U gornjem desnom uglu imas opciju izmeni. Kliknes. Pita te da li si siguran da to zelis. Potvrdis.
I onda ce ti opet parcele sa leve strane (ceo spisak) biti odstiklirane.
Stikliraj ih opet i podnesi opet zahtev. To je sve.
To je super fora kada imas neku parcelu koju si zaboravio. Ili ako si pisao prirodne livade kao kulturu, a to se ne placa, pa promenis u eagraru da su livade sejanice.

Poslednja izmena:
Ja nisam dobio prvih 9000, osvezio sam zahtev, pa cemo videti.
Problem mi predstavlja sto od 19. Juna moram da menjam racun u banci, jer stari istice, pa se nadam da ce se resiti do tada.

Iskomplikovase ovo do mere da se coveku smuci sve...

Ja sam sad ulazio u zahtev za podsticaje, i dalje stoji status primljen, ali je promenjena suma koja se zahteva - sad je obračunato odmah 18000 po hektaru. Parcela koja čeka verifikaciju i dalje nije verifikovana, sva dokumenta sam dostavio 19.04. Naravno, tu parcelu nisam ni mogao da ubacim u zahtev za subvenciju. Parcela je u mom gazdinstvu od samog uvođenja gazdinstava, u martu sam redovno obnovio gazdinstvo sa tom parcelom u trezoru, ali onda je došao eAgrar, uveo puj pike trezor više ne važi. Sad važi .... (bolje da prećutim :mad: )

Malopre sam gledao .Zahtev je u radu od 11. 05. Prijavljeno je preko 20 ha ,sva zemlja je u mom vlasništvu ,sve u katastru u redu ,jedino je jedna parcela bila problem.
Ovo piše u obrazloženju pored onog "žutog i"
Br. 1268

Pravo korišćenja nad parcelom je u procesu provere i biće dodato u Registar nakon provere Registratora. Priložene dokaze možete pogledati klikom na dugme "Prilozi" neposredno pored dugmeta za izmenu podataka.
Kod mene je zahtev poslat 7.04. u radu 18.05 prihvaćen 19.05. psolat na isplatu 30.05. tj danas. I danas mi je prvi put stiglo nešto u eSanduče.

Како никоме није отворено, зар @MajaS и @dobrivoj_zr нису јавили да јесте?

Поруке од 5. маја и од 8. маја.
Meni je stiglo samo rešenje u kom sam dobio BPG, ali PG još uvek nije aktivno, kada se ulogujem na E Agrar stoji da ne mogu više menjati informacije pošto je gazdinstvo u procesu odobravanja, i tako već dve nedelje. Na onaj 0800 br kad zovem dobijem povratnu informaciju da trenutno nema slobodnih operatera i da pozovem kasnije.

Malopre sam gledao .Zahtev je u radu od 11. 05. Prijavljeno je preko 20 ha ,sva zemlja je u mom vlasništvu ,sve u katastru u redu ,jedino je jedna parcela bila problem.
Ovo piše u obrazloženju pored onog "žutog i"
Br. 1268

Pravo korišćenja nad parcelom je u procesu provere i biće dodato u Registar nakon provere Registratora. Priložene dokaze možete pogledati klikom na dugme "Prilozi" neposredno pored dugmeta za izmenu podataka.
Isto od tada u "radu" kao kod tebe i dalje nista. Udjem juče kaže aktiviraj e sanduce a dan pre toga mi u to isto e sanduče stigao porez tj tati za kuću. Koji sam normalno otvorio i prihvatio.

Ми који смо исплаћени са 9000дин треба поново да изменимо захтев да се цифра преименује у тих 18000дин или ће то ићи аутоматски преко платформе

Ili ne gledam dobro ili kod mene nema opcija izmeni .Pošto su mi obračunali na 18000,mislim da se neću truditi da šaljem novi zahtev.Baš glupo .

Zasto ides na podnesak?
To je opcija ako imas da im dostavis jos neki prilog. To nema veze sa vec podnetim zahtevom.
Cim udjes na epodsticaje, prvo ti otvori prozorcic gde pise da si podneo 1,2,3...zahteva. tu klikni. I onda idi na taj zahtev gde si podneo za novac po hektaru tj idi na detalje. I kada ti se otvori prozor kao kada si prvi put konkurisao za podsticaje, gore desno stoji opcija da izmenis zahtev.
Ali ako ti je zahtev vec prihvacen, odobren ili isplacen, onda te opcije nema.

Pa eto. Pise ti da je status u radu.
Cim ga rade onda vise nema promene kao sgo ti gore pomenuh.
Mada ta opcija je malo iznad tog dela koji si slikao. Ali eto verujem ti da nema opcije izmene.

Nazad
Vrh