D.i M.e
Član
Шта то значи да је број „формално уписан“, или јесте или није? Да ли је добио решење, да ли се види на еКатастру да има матични број?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imao sam problem sa jednom parcelom ,dugo je stajalo žuto pored nje ,čekalo se da je provere.Pošto mi je zahtev već duže u radu ,juče sam poslao meil .Dobio sam odgovor:Kod mene stoji zahtev u radu već mesec dana,zvao sam na konsultacije gospodu na dobro poznati broj ali odgovor nisam dobio...
Naime,posle podnošenja zahteva za subvencije,radio sam izmene na gazdinstvu,brisao sam preminulog člana gazdinstva,brisanjem su izbrisane i parcele koje su bile prijavljene na člana,kasnije sam te parcele potovo prijavljivao na grugi način i još uvek čekam verifikaciju.Izjavu o davanju zemljišta bez naknade imam i to sam prilożio kao i izvod iz katastra.
Dali neko ima slična iskustva i możda neki savet?
Hvala
I kod mene isto stoji u radu...Да ли је могуће да само мени већ месец дана стоји да ми је газдинство у раду? Проверавао сам све и нигде немам неки жути троуглић, нити ишта друго што би правило проблем, чак су са 9000 преправили на 18000дин. И даље стоји у раду.
Nisam dobio licno ovu poruku vec sam je pokupio sa fejsa pre nekih 2nedeljeDobio sam identičnu poruku .Pošto nisam ništa radio posle podnošenja zahteva ,nego su oni kontrolisali jednu parcelu ,rešio sam da ne podnosim novi zahtev.Ako mi je izbrisan onaj žuti znak a sve je vraćeno kako je bilo pre podnošenja zahteva ,ne vidim svrhu izmene.
Od juče imam opciju izmeni zahtev.Pa eto. Pise ti da je status u radu.
Cim ga rade onda vise nema promene kao sgo ti gore pomenuh.
Mada ta opcija je malo iznad tog dela koji si slikao. Ali eto verujem ti da nema opcije izmene.
e sad pitanje je sta njima znaci to -promene u e agraru-Piše da je u radu,zahtev za subvencije je promenjen na 18000,nestalo je žuto pored parcele .Tu parcelu su oni stavili na proveru pošto je bila u sinovo gazdinstvo .Fond zemljišta je bio smanjen za površinu te parcele a od juče je ponovo vraćen na isto .
Ja lično nisam ništa menjao i ne vidim svrhu promene zahteva ,plus toga oni nešto rade .