D.i M.e
Član
Једино што је мана што мораш да разјашњаваш кад продајеш, купујеш итд да је стока на једног а пољопривредно газдинство на другог, али да је то повезано.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zar ne treba overa ugovora kod notara?Nebitno, dobio sam ID broj u pošti i sredio sam deo oko elektronskog sertifikata. Večeras ćemo otac i ja da ispunimo Ugovor o korišćenju zemljišta pa ću da ga slikam i priložim kao dokument kada budem registrovao PG, kao i izvod iz katastra za tu parcelu koju mi daje kroz ugovor. Posle ću tu parcelu da brišem iz njegovog PG i valjda moram sebe da obrišem kao jednog od članova koji se vode kod njega u PG. I da li zna neko da li mogu da registrujem PG bez namenskog računa, pa da račun dodam kasnije? Sutra tek idem u Intesu da otvorim i poljoprivredni račun.
Ne treba više rešenje za namenski račun, jer da bi otvorili gazdinstvo preko e-agrara, morate prvo da imate otvoren račun.Meni je isto stiglo rešenje 02.05, a na Eagrar mi stoji na statusu "čeka odobrenje". Da li sa tim rešenjem mogu u banci da aktiviram namenski poljoprivredni račun kako bi mogli da mi izrade karticu i da primam uplate na taj račun?
Pa ne znam sada stvarno ja svaki put kada ih pozovem ne čekam duže od 5 minuta i odmah me uključe. Pošaljite poruku na https://eagrar.gov.rs/ (Budimo u kontaktu)Jel dobio neko eAgrar na onaj broj, mi danima nemo žemo da ostvarimo kontakt. Imaju li neki mejl.
Zovem svaki dan, ali moraš non stop zvati dok nisi 5. na listi čekanja, jer u suprotnom kaže da nije dostupan operater.Jel dobio neko eAgrar na onaj broj, mi danima nemo žemo da ostvarimo kontakt. Imaju li neki mejl.