E-Agrar

Prijatelji zamolio bi ako neko znaa I hoce da mi pomogne ,ubacio sam Jos jednu parcelu od 50 Ari u E-agrar,I povrcana mi je ukupna povrsina za tih 50 Ari ...
Kako sada ovamo u zahtevu za podsticaj da ubacim I tih 50 Ari ,vidim ima polje "podnesci"...
Zamolio bi ako neko zna ukratko da mi kaze sta tu da treba da napisem ,prilozim...???

Ako sam dobro obavesten,udjes u zahtev preko"detalji",i imas opciju izmeni zahtev.Posto to nisam radio ali sam se cuo sa prijateljem iz PSS,fakticki cim udjes u izmeni zahtev prvobitni se stornira a ti radis podnosenje zahteva ponovo,kao kod prvog podnosenja zahteva. Ali sacekaj jos neki odgovor , mozda je neko vrsio izmene.

Ako sam dobro obavesten,udjes u zahtev preko"detalji",i imas opciju izmeni zahtev.Posto to nisam radio ali sam se cuo sa prijateljem iz PSS,fakticki cim udjes u izmeni zahtev prvobitni se stornira a ti radis podnosenje zahteva ponovo,kao kod prvog podnosenja zahteva. Ali sacekaj jos neki odgovor , mozda je neko vrsio izmene.
Ulazio sam prijatelju u "detalji", Nemaa too izmeni zahtev,samo podnesci...

Cemu sluzi ovo? Da li neko moze da pojasni?
fbb6e61af465f1c7657fd49d022976ea.jpg
Ukratko dozvoljavaju ti da prijaviš bukvalno sve što hoćeš. Parcele bez ikakvog ugovora koje radiš. Parcele iz komasacije gde nije završena papirologija do kraja.... I naravno uzurpirano državno zemljište ako obrađeuješ.....
Sada može da se prijavi sve što zamisliš... A sledeće godine će na to sve da pošalju porez na zakup.... Ostaje da se vidi.

Ukratko dozvoljavaju ti da prijaviš bukvalno sve što hoćeš. Parcele bez ikakvog ugovora koje radiš. Parcele iz komasacije gde nije završena papirologija do kraja.... I naravno uzurpirano državno zemljište ako obrađeuješ.....
Sada može da se prijavi sve što zamisliš... A sledeće godine će na to sve da pošalju porez na zakup.... Ostaje da se vidi.
Malo glupa opcija ali šta je tu je (U prevodu kome je istekao ugovor o Zakupu ili ga nema može i dalje da dobije subvencije na tu parcelu).Ako se ja pitam to je bezpotrebna opcija🧐🤔

Prijatelji zamolio bi ako neko znaa I hoce da mi pomogne ,ubacio sam Jos jednu parcelu od 50 Ari u E-agrar,I povrcana mi je ukupna povrsina za tih 50 Ari ...
Kako sada ovamo u zahtevu za podsticaj da ubacim I tih 50 Ari ,vidim ima polje "podnesci"...
Zamolio bi ako neko zna ukratko da mi kaze sta tu da treba da napisem ,prilozim...???
Odgovorio vam je član @travian tako da je suvišno da i ja odgovorim.

Ja imam 1hektar vodi se na mog dedu, on je umro još 77 a otac prošle godine, ostalo mi očevo imanje na mene kao vlasnika, ne znam da bi mi prihvatlo ono dedino koje nisam pravno regulisao

Nema prijatelju toga "izmeni zahtev",ili Sam ja corav...
Mozda nema zato sto Sam vec isplacen I dobio prvih 9 hiljada po hektaru???
A pa niste rekli tako to je sada već gotovo.

Probajte da pozovete 0800 106 107 Taster 5 pa da popričate sa operaterkom kontakt centra pa im recite vaš problem.

(Iskreno mislim da ćete dobite tek sledeće godine za tu novu parcelu subvencije).

Poslednja izmena:
Da li je nekome uspela registracija novog hazdinstva,ja sam podneo jos pre mesec ipo dana zahtev i jos nista. Samo pise da je registracija p. Gazdinstva u toku i ne moze se nista menjati. Pa do kad ce to trajati?

Da li je nekome uspela registracija novog hazdinstva,ja sam podneo jos pre mesec ipo dana zahtev i jos nista. Samo pise da je registracija p. Gazdinstva u toku i ne moze se nista menjati. Pa do kad ce to trajati?
Nikome u celoj Srbiji, ako tako smem da kazem, nije otvoreno novo poljoprivredno gazdinstvo.
Tj nikome jos uvek nije verifikovano. Ta verifikacija krece po mojim informacijama posle 23-25.05.

Mozes uneti sve podatke, zemljiste, strukturu i to je sve. Onda cekas verifikaciju pa da obnovis i podneses zahtev za bilo sta.

Pozovite vi lepo 0800 106 107 Taster 5 pa pitajte šta se dešava.

Poslednja izmena:
Meni gazdinstvo preslo u Pasivni status,neznam zasto sve bilo uredu do pre neki dan. Zahtev za subvencije bio u radu ,sad pasivno gazdinstvo. Čujem da ima jos takvi slučajeva. Zna neko sta se dešava?

Nazad
Vrh