Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko itcana ides po ha i sa kojom kolicinom vode .? Mi smo ga prvi put do ili ovde godine ali mi nista zapreke nije odradio, dok kod royala nije bilo greskeJa sam sa troškom sušare na nekih cca 900 do 1000 eura, 78 i 105 rama u pitanju, plin. Za plin smo dobili neke vaučere pomoći, ova godina će biti izdržljiva, struja je otišla gore 75 %. Realan neki trošak ću znati najbolje kad se bude sušio najbolji duhan i kad ću više sušit, recimo 9. mjesec. Iduća godina će opet biti priča za sebe i nepredvidiva... Cijene su sad išle kod nas gore nešto, opet je to toliko da se održi na životu, firme se stalno izvlače na poticaje koje mi dobijemo od države, ali ni to nije zauvek, nije im neki interes zadržati proizvodnju, svake godine nas je sve manje, masnu lovu svi obrću od toga, ne kužim jednostavno...
Koliko placas radnike po susari?I mi cemo smanjiti sigurno 3ha da bi postigli sve da navodnjavamo... A ako se cene ne podignu vise nema svrhe raditi mene trenutno radnici i ogrev kostaju 500e na 42ku
Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
40000din to ti je 340eKoliko placas radnike po susari?
Prva je 3.8e,ali je kod nas dosta i skuplja proizvodnjaPa to su odlicne cijene. Kod nas je prva klasa 2 eura.