Svašta se piše u delu o ratarskim proizvodima, ali sam sada primetio da nema nijedne teme o uzgoju duvana. Pa ako ima onih koji se time bave neka iznesu neka iskustva, a ako ima onik koji tek planiraju time da se bave neka pitaju. 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tako je bilo do ove godine ali tu je cenu platio ove još poneko i kod proizvođača duvana je malo teža situacija nije ni blizu kao ranijih godina.Država im je ukinula razne benificije a od ove kako sam načuo imaće samo primanja po ha kao i mi ratari, a za kupovine traktora od ove godine banke im ne odobravaju subvencionisane kredite uz obrazloženje da je to proizvodnja visokog rizika.mladen87 je napisao(la):cuo sam da su vam ovi iz Golubinaca podigli arendu na oko 300e?
traze oni nove uvek samo tvrde pazar!ako si ozbiljan uvek mozes uci u taj krug samo treba dosta love za pocetak!Mića967 je napisao(la):Zoranko kod nas rade dosta sa Sentom i Kopex-om iz Novog Sada a koliko sam ja načuo nisu baš raspoloženi za nove.![]()
Mislim da nijeguljas albert je napisao(la):jel coka isplatila proslogodisnji duvan?