Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
42 rama da izadju 420kg x1.6e 4 klasa =670eDa mi bar je sad takav za kupiti... Kod nas je gora situacija, ali kupimo sve. To ide u 4. klasu, ostaje 1000 eura minimum po sušari. Šteta mi sad to sve ostavit svoju lovu, dosad vraćao dug firmi...
Kakav ispade na kraju iz susare.?Danas smo nabrali jednu susaru. Birali smo listove koji valjaju. Cijeli dan sa radnikom vise. U subotu cemo vidjeti na sta ce liciti. Mozda bi nabrali jos jednu ako ne bude los.
A pa to je standard ne Menja se godinama a sve u proizvodnji duplo poskupeloTrenutno ja mislim da nije problem cena vestaka,nego otkupna cena duvana.
Kod nas vise nema da se kupi hevesi 9,ne radi vise fabrika u madjarskoj sto ga proizvodila.. Samo francuz i brazilac. Ja bacam 300kg 6 12 24 i to mu je to, kod nas su malo digli cini mi se za 10centi ali zato dnevnice otisle na 35eKod nas standardno sve hevesi 9. Smanjicemo povrsine ove godine. Racunica nikakva. Juce smo imali sastanak uslovi isti nista se ne mijenja. Radnici su vec najavili dnevnice 30e. Mi smo navikli u toku sezone da damo 600-700kg/ha djubriva ove godine ce ici dosta manje jeftinije mi je da kupim nesto stajnjaka. Kod nas su zvanicno dvije firme prestale sa radom. Trenutno u BIH ne postoji dorada duvana. Iz godine u godinu sve je izvjesniji kraj.