Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da 20 lit i oko 700l vode pa da kanta od 20 litara je 200e20 litara po ha? Ja nisam uzimao royal ove godine ali sam u apoteci vidjeo da je 5l 55eura. Paprena cijena.
Pa pazi godina je krenula uzasno bilo ie suvo kise nije padalo vise od meces ipo dana duvan je posadjen u suvo radimo iz 3 kao ture sadjenja ima izmedju razmak po 10 dana ova treca tura se desilo nesto sa rasadom pola se nije primilo bas Bas je celokupno duvan bio nikakav mali mali listici i onda je kisa pala dobra i tu kad je on krenuo da raste i onda se sve sjebalo pola je bioo zeleno pola totalno je bio ne jednak ali evo sad sam tarupirao sami stapovi nigde zaperaka nismo imali problema ni sa cvetom ni sa zapercima samo jedna njiva nam je bila ostala pos cvetom pa je bilo teze to zakinuti kisa je toliko padala svaki Dan da se nije moglo do niive doci. Povrsina je oko 40-ak jutara duvanaDobro nam dosao na forum. Bolje da nas duvanara ima sto vise. Kako si zadovoljan ove godine sa duvanom? Koje povrsine imate pod duvanom