ZivaB
Član
Koji si resiver kupio, koju jacinu signala imas,
Hvala unapred na odgovoru.
Hvala unapred na odgovoru.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja imam vec tri godine box 4 paket odlicna stvar , placam oko 3500 sa dodatnim iptv, pitaj sve sto te zanima u vezi box paketa.Ovo sa Telekomom bi valjalo pogledati i dobro razmisliti i nakon toga se raspitati kod ljudi koji to već koriste. Na prvi pogled deluje lepo, ali se treba informisati kako je to u praksi.
Meni ne mrzne slika niti secka, a cuo sam od dosta ljudi da im iptv koci, ja sam zadovoljan sve ti je u paketu tv, internet, fiksni i mobilni a za 3500din Total je po meni skup nemogu da se setim tacno al mislim kad sam ja ugradio iptv da je ugradnja totala bila oko 5000din i pretplata za osnovni paket oko1600din.Total je bio i ostao zakon.IPTV sam imao 2 godine i takođe jedva čekao kraj ugovora.Non stop secka i prekida.Na programu po običaju ništa.
To je samo televizija za 2600 a internet, fiksni, mobilni?Total sam ugradio još 2007 godine.Sada sam samo dodao još 3 risivera u total tv kuća paketu.Sve to me košta 2.600 mesečno.IPTV sam plaćao 1.500 za jedan tv a ovde imam 4 komada sa mnogo većim izborom i kvalitetom programa.
KOliko kanala imas, jel hvatas neke nove, ili standardno sto si i ranije ?Danas namontiran prvi risiver za digitalnu tv. Slika dosta bolja na odgovarajucim programima ali je stari tv pa je prikopcan na scart kabal. Ovih dana uzimam za fox led tv on ce biti prikopcan preko hdmi kabla i tu ocekujem pravi kvalitet slike!
Jel to donacija eu ili sad