Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
De sad pod stare dane da ucimo SvedskiJEl ima neki Švedski sa ondašnjim akcionim filmovima?
Ne treba ti Švedski ,umetnost ima univerzalni jezik sve ti se samo kaže.De sad pod stare dane da ucimo Svedski
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Nema...JEl ima neki Švedski sa ondašnjim akcionim filmovima?
Nema...
Skoro sam odradio pretragu novih kanala, i naišao na par zaista odličnih, majka po ceo dan gleda samo 2-3 satelitska kanala od tolike gomile...
Nemački nam je postao k'o maternji jezik..
LNB na tanjiru je za 2 satelitska risivera, u televizorima koji su u sobi i kuhinji-dnevnom boravku, su već ugrađeni, S i S2 , uopšte mi ne trebaju nikakvi "provajderi", sa mesečnom pretplatom...
Šta više, uspevam i da sa običnom krovnom " starom" antenom sa pojačivačem, "uhvatim" 47 domaćih kanala, plus satelitska, šta će mi više....
Ima. Pored tanjira treba risiver DVB-S2, RF kabal i LNB sa nosačem. Ja imam stari zarđali tanjir sa 4 LNB-a i hvatam 13`e, 16`e, 19,2`e i 23,5`e (ovaj je ugašen). Slaba je ponuda EX-YU FTA kanala ali ih ima 10-15. Ja uglavnom gledam hrt1,4,int, z1, tvcg, ajb. Ima nekoliko muzičkih stanica ali retko ih gledam: pink folk, bn music, dm sat, kcn music, svet+, Valentino. Svi EX-YU kanali su na eutelsat w2m (16`e)Zadnja poruka napisana pre 7 godina, ali ajd pitacu ovde , posto je najpribliznija tema.
Da li ima da se kupi satelitska antena i da hvata veci izbor kanala, a da se ne placa nista dodatno?
Kod nas je zovu mreža/mrežasta antena.Kako se zove ta antena? Širokopojasna?