tesla
Član
Pa i ja spadam u ovu kategoriju. A što se tiče mojih komentara, izgleda da je bolje da ćutim(nepišem)Svakome je svoj najbolji.
...Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa i ja spadam u ovu kategoriju. A što se tiče mojih komentara, izgleda da je bolje da ćutim(nepišem)Svakome je svoj najbolji.
...*matkee*jel taj kombajn iz kaca?

imam problem na mom df 3580 a to je danas sam ga terao u jecam kad pogledam ja na putu lele on baca jecam kao da ga sejes,odmah sam smanjio vetar na najmanje sto moze i sita skroz otvorio i opet baca dosta ono sto pokazuje gubitke ide u crveno stalno ako tako nastavim necu imati uopste musteriju sledece godine.el ima neka caka kako to da resim a da ga ne prodam.hvala
DF M 35.80 1990 zakon kombajni![]()
![]()
i jos ispod slamotresa imam onaj pleh koji pokriva cele slamotrese tako da nebi trebalo da baca iz slamotresa,moj problem je to sto mi baca na sita mnogo iako otvorim skroz sita da lakse zrno udje i vetar smanjim skroz on i dalje baca.