igordulic
Član
pa jasno da zavisi al ne moze se reci da nije bitno kakav motor kombajn poseduje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gospodine @igordulic
Ako Vi budete tražili kombajn koji malo troši onda od kombajna neće biti ništa! Najboje da se potrudite u traženju možda ima kombajna koji i vraćaju naftu!
to je neki manji motor sigurno.kod mene je V8,a za te manje motore ne znam.ja 1 jutro zita za 15 min uradim uracunato i kipovanje...
e sad od koga sam kupio kaze da u soji manje trosi jer dosta brze moze da se vozi,e to cu videti tek kad krene soja
znam nije mi prva godina da vozim kombajn svako zna sta voli,ja vise volim soju da kosim nego zito...U soji neverujem da ces moci brze da vozis kosa mora do zemlje da ide skoro pri brzoj voznji desi se da nepostize da pokosi pa jos ako je polegla ima svakakvih zemljista lose oru pa su neravne njive videces zito je za mene najlakse raditi.
dali treba da se digne onaj lim ispod korpe kada se vrse?ima ona poluga sa leve strane pored tocka.dali to ima nekakve veze sa bacanjem u plevu?