zeko
Član
Ovo je lepo rečeno a nažalost istinadiklofen je napisao(la):Pa zato što su drugi tip ljudi za razliku od nas.Hoćemo slogu i da zajedno nastupamo.Ko je pročitao zadnjih pet strana mogao je videti zašta smo mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovo je lepo rečeno a nažalost istinadiklofen je napisao(la):Pa zato što su drugi tip ljudi za razliku od nas.Hoćemo slogu i da zajedno nastupamo.Ko je pročitao zadnjih pet strana mogao je videti zašta smo mi
Diklofen ja sam samo protiv ovakvih izjava a još jednom ću ponoviti da nikom ne zameram što je prebacivao gazdinstvo na drugoga da bi ostvario subvenciji kao i što meni niko nije kriv što ja ne želim na taj način da dobijem subvencijeGoran IHC je napisao(la):A zasto jednako?Pa ti vec imas drzavni posao zar to nije dovoljno?
diklofen je napisao(la):Zoran0230 ja i ti smo već sto puta raspravljali o ovome.
Ja bih voleo da svi imaju ili dobiju subvencije.Bar to bilo razgraničeno do 10ha bez PIO a preko 10ha da treba.Tada bi dobio i moj otac.Sve jedno kako ali to bi bilo fer.Fer da svi budemo donekle ravnopravni.
E sad ti budi fer i svima reci da imaš šansu,a očigledno je nemaš, dali bi uzeo subvencije na tetke,mame,žene....
Što nas bre Vi pojedinci osuđujete.Pa snašli smo se i pa šta.Po meni je to isto kao kad ti kupiš đubrivo po 30 dinara,a ja ga "nađem" po 20 dinara.
mislim da je suvisna prica zato sam tako reagovao,tema moze da postoji ali mislim da je dzaba pricati kad nema sluha za nase probleme u ovoj drzavi a s druge strane ja licno sam pre dve godine sve podredio tome da dobijam subvencije i sad ih dobijam,dzaba je sva ta prica kad je drzava napravila pravila igre i to je to...cekajmo sledece izbore pa da vidimo ko ce nam vise obecavatimedan je napisao(la):Nisam taj sto pravi zacine .
Pravila jesu jasna sto ne znaci da su dobra. Ako smatras da ova tema ne bi trebalo ni da postoji onda to tako i kazi, tema je takodje jasna ko nema sta da doda nego dize subvencije ,cuti ,i nada se da ih drugi nece dobiti neka ne osporava pravo na drugacije misljnje
kuca poso-poso kuca,njiva, njiva, njiva ,...Zoran0230 je napisao(la):Medane ,svaki post ti je kratak i jasan i sve goxori-gde si bre ti bio do sad