adamov zoran
Član
treba ukinuti subvencije svima i vise nema svadje i drzavi vise ostane i nema profi i hobi polj vec su svi isti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da ali ima i mi da naj****o pored Žike,Pere,Mike.... nije rešenje!ljakse je napisao(la):O tome pričam Talianu,da se već i šuška nešto na tu moju varijantu već od prošle godine.
Post je spojen: [time]1294622457[/time]_________________________________________________
Pa nek Žika,Pera,Mika da i sve od subvencije,mene ne interesuje.Pa kad Žika,Pera,Mika podvuče godinu radio za DŽ.,zato što je bio halapljiv.
Nemam reči, pa zar i ovo malo socijale što dobijemo da nam ukinu.adamov zoran je napisao(la):treba ukinuti subvencije svima i vise nema svadje i drzavi vise ostane i nema profi i hobi polj vec su svi isti
diklofen je napisao(la):Samo Vi svašta pišite,a niste ni svesni ko sve čita ove želje,snove,istine,baljezgarije....
Niko tebe ne optuzuje , ti zasluzujes subvencije jer radis zemlju , al mehanizam kontrole ti to nedozvoljava , sto mi nismo krivi , al ako tebi dozvole dozvolice i nizu neradnika razumesZoran0230 je napisao(la):Svi imamo neka svoja razmišljanja o ovoj temi ali nikako da se složimo oko jedne stvari a to nije tako teško da subvencije treba da dobije onaj koji tu zemlju obrađuje a da li će je on raditi vikendom,praznikom,nedeljom,noću to je individualna stvar.Samo postoji jedna činjenica;degradirali su nas i ponizili stavljajući nas u redove za sređivanje papira oko subvencija,samo još ispred da stave kazan sa nekom krompir čorbom i slika je kompletna.
Sledeći potez je da će subvencije dobiti samo vlasnici zemlje.Ja ne radim zemlju u arendu ali ima onih koji rade i ne bi bilo fer prema njima.Ne treba gledati samo svoje interese.Kako ja sada nekoga mogu ugroziti što radim zemlju u svojini i krave koje su iz sopstvenog zapata.
Moram da se nadovežem na moj predhodni post da sam zadnji put bio na more 88-e,tako da subvencije od tih2 godine nisu otišle na tu stranu.Čak ni moja deca od 16 i 21 godine ni ne znaju kako izgleda more a radim kao kotlar u zdravstvu,imam 19 jutari zemlje 6 krava,2 junice,2 bika i 2 teleta,nešto svinja itd