Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zoran0230 je napisao(la):Kako može biti 8%-na pr.pri kupovini dizela bilo kojeg rezervnog dela sve je 18%,znam šta pričam i znam da oni to neće ukinuti-zato nam i služi ovaj forum-kada kažeš lakše ti je
Nisu ga dodali nego su ukinuli porez na promet a uveli su PDV.Zoran0230 je napisao(la):Imali smo ali su na taj dodali i ovaj.
Ovakva reakcija je naravno razumljiva jer se radi o novčanicima ali mislim da nekadašnji način razmišljanja naših poljoprivrednih proizvođača koji se može svesti na " ako platim što manje meni će ostati više" sada mora da se prilagodi trenutnom stanju i da danas glasi "da ja prvo platim sve što se od mene očekuje pa da potom dobijem sve na šta imam prava po osnovu mojih uplata". Znam da ovo nije prijatno rešenje ali je u ovom trenutku jedino racionalno.didi79 je napisao(la):SUBVENCIJE TREBA DATI APSOLUTNO SVIM POLJOPRIVREDNICIMA BEZ IKAKVOG USLOVLJAVANJA.A AKO JE VEC USLOV PIO ONDA NEKA SE TAJ PIO PLACA PROPORCIONALNO, STO ZNACI AKO OBRADJUJES MALO ZEMLJE MALO PLACAS AKO OBRADJUJES PUNO PLATICES VISE. TO ZNACI AKO ONAJ SA 10 HA PLACA 60000 DIN NEKA ONAJ SA 100 HA PLATI 600000.
Ja nemam nista protiv da ima 80000 penziju. Samo me zanima kako bi se osecali ti koji treba da odvoje godinama 600000 godisnje za PIO.Ako onaj koji radi 10 ha moze da odvoji 60000 zasto onaj koji radi 100 ha ne bi mogao da odvoji 600000?tomica je napisao(la):da samo tvoja penzija ce biti 8000 hiljada a njegova 80000 dinara