Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
i jedan da sedi na sejacici da podize cevi kad zagusi.
Rekao sam sebi necu paliti, pa kako bude!
Inace, trenutno u ataru zacudjujuce malo se pali. Ne znam u cemu je stvar, s obzirom da je prosle godine goreo ceo atar.
4 duz upaljena a dolina nije ni moja ni tvoja ima neki kukuruz pa niko ne pali okolo.Gde si gledo sve?Jel kod mene negde izgorelo?
Ceka neko da mu upali posto tu nema nista sama tuluzinaValjda ladjin,on ce za bozic da bere.
sve je to jasno , ne valja da se pali , treba zaorati ostatke i tako to... meni samo nije jasno sta zaoravaju ovi koji na adapterima imaju tarup, roto secku i secku za slamu i iza njih ne ostaje bukvalno nista na zamlji... ulozili u svu tu zajebanciju, a zemlja sve neplodnija...
pa to što su dobro usitnili ne znači da je kukuruzovina isparila sa njive ona je tu ali dobro usitnjena a osim lakšeg zaoravanja pre če se i razgraditi u zemljisve je to jasno , ne valja da se pali , treba zaorati ostatke i tako to... meni samo nije jasno sta zaoravaju ovi koji na adapterima imaju tarup, roto secku i secku za slamu i iza njih ne ostaje bukvalno nista na zamlji... ulozili u svu tu zajebanciju, a zemlja sve neplodnija...