Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mi smo 92 i 93 vukli suncokret za Šid autoputom, nije bilo skoro uopšte auta zbog rata, da umreš od dosade...Nasa nekadasnja mlinska industrija je 92god kupila12kom zmajeva 142 i radnici su iz kruga fabrike opicili auto putem do S. Mitrovice
Ja stavim nogavicu od farmerke, sa selnama pricvrstim napred i nazad i tako radim suncokret i kukuruz, izdrzi jednu sezonu bez problema, svake godine zrtvujem po jedan par farmerki.Sta stavljate na hidraulicne cilinde na ustima kao zastitu u suncokretu? One gumene mehove ne mogu nigde da nadjem, negde u temu sam procitao da firma Hennlich to ima ali nemaju i naravno ne rade maloprodaju.
Скрати му лулу, ће да станеKod mene neće, ne može da uđe u garažu.![]()
Vatrogasno crevo ko **greška na nošu...Sta stavljate na hidraulicne cilinde na ustima kao zastitu u suncokretu? One gumene mehove ne mogu nigde da nadjem, negde u temu sam procitao da firma Hennlich to ima ali nemaju i naravno ne rade maloprodaju.
Mogu i pocepane izmedju nogu.Levis Štraus ili mogu i neke druge?![]()
A šta su usta?Sta stavljate na hidraulicne cilinde na ustima kao zastitu u suncokretu? One gumene mehove ne mogu nigde da nadjem, negde u temu sam procitao da firma Hennlich to ima ali nemaju i naravno ne rade maloprodaju.