Claas

Kod nas je bivsa zadruga 87-88god kupila zmaja 133 dzakarosa, radnici zadruge su ga doterali iz fabrike do Brckog (160km). Policija ih je nekoliko puta zaustavljala na auto putu i vracala ih na seoske puteve.

Da sam znao možda bi se strpio još malo i uzeo ovakvog najmanjeg...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Koliko ja vidim ovo je Lexion 400 serije u obe varijante. Ako dobro zapazam cak je i secka ista, klizna. Ima nekih promena, al ocito lexioni koji su dobili po jos jedno radno telo ce biti klasa za sebe, a lexioni serije 400,500,600 i 700 se od sa zovu Ttiton.
Sirok izbor sad ima Claas, skoro sve, samo jos klasican axialac nemaju.
Uglavnom ova varijanta ce sigurno biti vrlo primamljiva za mnoge jer ce sigurno biti jeftiniji od lexiona, a mocniji od tukana.

Sta stavljate na hidraulicne cilinde na ustima kao zastitu u suncokretu? One gumene mehove ne mogu nigde da nadjem, negde u temu sam procitao da firma Hennlich to ima ali nemaju i naravno ne rade maloprodaju.

Sta stavljate na hidraulicne cilinde na ustima kao zastitu u suncokretu? One gumene mehove ne mogu nigde da nadjem, negde u temu sam procitao da firma Hennlich to ima ali nemaju i naravno ne rade maloprodaju.
Ja stavim nogavicu od farmerke, sa selnama pricvrstim napred i nazad i tako radim suncokret i kukuruz, izdrzi jednu sezonu bez problema, svake godine zrtvujem po jedan par farmerki. 😉

И клас почео да штанца комбајне ко и њи'ва ауто индустрија са ху модела који се преплићу међусобно...Овај Трион 750 јачи од најслабијег Лексиона 5300:oops:.....Лудост....

А уасише Тукана серију....све сами Лексиони ал под различитим именима...

Vatrogasno crevo ko **greška na nošu...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh