Claas

Baća neka drug gleda Lexiona.Za cenu Mediona ima Lexiona 420-430 da bude puška.
Ljudi, zapadni kombajni od 3+000 radnih sati vršalice su zreli za ozbiljne remonte. Pod ozbiljnim remontom smatram da se kombajn tako isprazni da se kroz njega može protrčati od prednjeg kraja do zadnjeg. Kod onih sa 5+000 sati vršalice, često opravke koštaju više nego nabavna cena kombajna, vlasnici dobijaju zdravstvene probleme zbog cena delova samo o tome ćute, bitno je da selo vidi zapadnjaka u avliji.Ispao je post u Claas temi a zapravo važi za sve kombajne zvučnih imena i zapadne proizvodnje.

Ja sam čuo da je platio 168.000+pdv. I to je cena za avansno plaćanje. Ovi iz banke ga nešto zavlačili za kredit zato mu i kasnio kombajn. Moj 430 je bio nešto sitno skuplji ali kod mene su drugačije varijante za plaćanje...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Ja sam čuo da je platio 168.000+pdv. I to je cena za avansno plaćanje. Ovi iz banke ga nešto zavlačili za kredit zato mu i kasnio kombajn. Moj 430 je bio nešto sitno skuplji ali kod mene su drugačije varijante za plaćanje...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Da, nije ni završio kredit, iznervirao se i uzeo na lizing.

Kod nas stize u selo tj moj komsija kupio iz Agrovojvodine ClasaMega 360 2004 god,. Dal se usrecio ili nije pokazace vreme. Iskreno malo mi para za takav kombajn, oni su dali njihov i doplatili 15 iljada, znaci cena 45000 e

Nazad
Vrh