Da li je moguće, cena Tucana 320 pre mesec dana je bila 134000+pdv a drugar uzeo 430 za 152000+pdv.Prosle godine kupio komsija. 180000.00e
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li je moguće, cena Tucana 320 pre mesec dana je bila 134000+pdv a drugar uzeo 430 za 152000+pdv.Prosle godine kupio komsija. 180000.00e
Ljudi, zapadni kombajni od 3+000 radnih sati vršalice su zreli za ozbiljne remonte. Pod ozbiljnim remontom smatram da se kombajn tako isprazni da se kroz njega može protrčati od prednjeg kraja do zadnjeg. Kod onih sa 5+000 sati vršalice, često opravke koštaju više nego nabavna cena kombajna, vlasnici dobijaju zdravstvene probleme zbog cena delova samo o tome ćute, bitno je da selo vidi zapadnjaka u avliji.Ispao je post u Claas temi a zapravo važi za sve kombajne zvučnih imena i zapadne proizvodnje.Baća neka drug gleda Lexiona.Za cenu Mediona ima Lexiona 420-430 da bude puška.
Ta cena je sigurno,ali na tu cenu je uticala oprema i uzeo je heder 5.6m cerio,posto obican nisu imaliDa li je moguće, cena Tucana 320 pre mesec dana je bila 134000+pdv a drugar uzeo 430 za 152000+pdv.
Auu, još nisam čuo da su nekog tako preveslali...Pa jel taj imao nekad kombajn, još taj heder na tu bedu od motora, ne mogu da verujem...Ta cena je sigurno,ali na tu cenu je uticala oprema i uzeo je heder 5.6m cerio,posto obican nisu imali
Da li si ti uzimao u obzir i Claas kombajn pre nego što si kupio NH?Auu, još nisam čuo da su nekog tako preveslali...Pa jel taj imao nekad kombajn, još taj heder na tu bedu od motora, ne mogu da verujem...
430 za 152k nije mogao biti nov. Možda neka demo varijanta...Da li je moguće, cena Tucana 320 pre mesec dana je bila 134000+pdv a drugar uzeo 430 za 152000+pdv.
U pravu si, moja greška, 167000+pdv je platio, nešto sam prebacio, odgovaram na jutjubu na poruke pa sam zabagovao...430 za 152k nije mogao biti nov. Možda neka demo varijanta...
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Gledao sam Tucano 320 i 340. Odbile me tri stvari kod 320, masovno mišljenje, odnos firme prema kupcu i kod 320 smešan motor a kod 340 prve dve ...Da li si ti uzimao u obzir i Claas kombajn pre nego što si kupio NH?
Za nekog je i sad. Pogođen je sredinom marta, preuzet 24.06 , juče stigao i Conspeed adapter.Kad je ta cena bila?
Da.Jel taj imao pre 320 i prodao je u Sase?
Da, nije ni završio kredit, iznervirao se i uzeo na lizing.Ja sam čuo da je platio 168.000+pdv. I to je cena za avansno plaćanje. Ovi iz banke ga nešto zavlačili za kredit zato mu i kasnio kombajn. Moj 430 je bio nešto sitno skuplji ali kod mene su drugačije varijante za plaćanje...
Kako mislis smesan motor?Gledao sam Tucano 320 i 340. Odbile me tri stvari kod 320, masovno mišljenje, odnos firme prema kupcu i kod 320 smešan motor a kod 340 prve dve ...
Ta mega je verovatno iz Save Kovačevića imanja, ima taj lepih sati tako da će biti i remonta.Kod nas stize u selo tj moj komsija kupio iz Agrovojvodine ClasaMega 360 2004 god,. Dal se usrecio ili nije pokazace vreme. Iskreno malo mi para za takav kombajn, oni su dali njihov i doplatili 15 iljada, znaci cena 45000 e
Na ravnom ok a koje neka veća uzbrdica muke žive, provereno ima ga već 5 godina ZZ Maradik.Kako mislis smesan motor?