Claas

Од оног другог у дворишту незнам који је,знаш како иде да набавиш што пре део и да тераш даље

Где бих могао набавити нову водену пумпу за ом 366 ла ? Симплекс у Темерину нема

Pošalji je ili odnesi u Inđiju na remont, rade remont sa garancijom.Ja treba moju na 352A takođe da odradim.Evo broj od čoveka 0641706779 Milivoj.

Слао сам му пре 4 год. и имала је мало луфта у лежајевима сад се луфт повећао а и проблем је наћи заптивач са оним лимом посебно.

Слао сам му пре 4 год. и имала је мало луфта у лежајевима сад се луфт повећао а и проблем је наћи заптивач са оним лимом посебно.
Radio sam i ja reparaciju, doduse ne u Indjiju vec u Beogradu i onda mi se posle 300mh razletela pumpa pod punim gasom i uletela u hladnjak sa propelerom i remenicom. Preporuka da stavis novu pumpu, ja sam skolu platio debelo. Kod mene je samo motor perkins u pitanju

Tu sam i ja radio pumpu ima nešto više od 100 sati, motor je isti kao tvoj. Jesi morao da menjaš hladnjak?
Sjebao mi prvi red saca i uleteo u drugi, posto je bila sezona najlakse mi je bilo da zamenim, sreca pa sam nasao isti od kolege sa foruma. Kais mi je oduvek bio labav, primetio sam posle 200mh da ima lufta u lezajevima ali sam pomislio nece valjda da traje toliko kratko. Posle toga sam stavio original perkins bila oko 28 000, skrt placa dva puta. Kontrolisi lufta, ako ti se pojavi, odma menjaj

Jel nekada negdje bio neki online konvertor za remenje od klasa gdje ukucaš šifru a dobiješ mjere remena?

Ili sam ja to nešto pobrkao?

Jel nekada negdje bio neki online konvertor za remenje od klasa gdje ukucaš šifru a dobiješ mjere remena?

Ili sam ja to nešto pobrkao?

Ja na ovom sajtu gledam za rezervne delove, kucas kataloski br i u opisu uglavnom imas sve detalje.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja na ovom sajtu gledam za rezervne delove, kucas kataloski br i u opisu uglavnom imas sve detalje.

Može da posluži , zahvaljujem.

Ako nekome trebaju nozevi za secku imam 52 komada.
34e523c61d037637ccbb0cf7473b7337.jpg

102e29f759128aef1474a8d74f36bb4e.jpg

Nazad
Vrh