MDrasko
Član
Од оног другог у дворишту незнам који је,знаш како иде да набавиш што пре део и да тераш даље
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Radio sam i ja reparaciju, doduse ne u Indjiju vec u Beogradu i onda mi se posle 300mh razletela pumpa pod punim gasom i uletela u hladnjak sa propelerom i remenicom. Preporuka da stavis novu pumpu, ja sam skolu platio debelo. Kod mene je samo motor perkins u pitanjuСлао сам му пре 4 год. и имала је мало луфта у лежајевима сад се луфт повећао а и проблем је наћи заптивач са оним лимом посебно.
Gde si radio?Radio sam i ja reparaciju, doduse ne u Indjiju vec u Beogradu i onda mi se posle 300mh razletela pumpa pod punim gasom i uletela u hladnjak sa propelerom i remenicom. Preporuka da stavis novu pumpu, ja sam skolu platio debelo. Kod mene je samo motor perkins u pitanju
Kompanija MarceticGde si radio?
Tu sam i ja radio pumpu ima nešto više od 100 sati, motor je isti kao tvoj. Jesi morao da menjaš hladnjak?Kompanija Marcetic
Sjebao mi prvi red saca i uleteo u drugi, posto je bila sezona najlakse mi je bilo da zamenim, sreca pa sam nasao isti od kolege sa foruma. Kais mi je oduvek bio labav, primetio sam posle 200mh da ima lufta u lezajevima ali sam pomislio nece valjda da traje toliko kratko. Posle toga sam stavio original perkins bila oko 28 000, skrt placa dva puta. Kontrolisi lufta, ako ti se pojavi, odma menjajTu sam i ja radio pumpu ima nešto više od 100 sati, motor je isti kao tvoj. Jesi morao da menjaš hladnjak?
Nisi pobrkao. Neko to jest postavljao prije godinu najviše dvije.Jel nekada negdje bio neki online konvertor za remenje od klasa gdje ukucaš šifru a dobiješ mjere remena?
Ili sam ja to nešto pobrkao?
Jel nekada negdje bio neki online konvertor za remenje od klasa gdje ukucaš šifru a dobiješ mjere remena?
Ili sam ja to nešto pobrkao?
Napiši ovde broj pomažeš nama, uradio si pravu stvar meneje remont vodene pumpe koštao oko 100 evra pre tri godine. Novoje bolja opcija u svakom slučaju ako je orginal.U Novom Sadu,ako treba broj tel. poslacu ti.
Može da posluži , zahvaljujem.Ja na ovom sajtu gledam za rezervne delove, kucas kataloski br i u opisu uglavnom imas sve detalje.
Spare parts for agricultural machinery: Bearings, Chains, Sprokets, Conveyors, Buy in online store - agrodoctor.eu (AGRODOCTOR-PL Sp. z o.o.)
Online store of spare parts for agricultural machinery: CLAAS, John Deere, Massey Fergusson, New Holland combine harvesters, Welger, Claas, Sipma balers, Geringhoff corn heads, Perkins, DEUTZ, John Deere diesel engines. Europe and wordlwide delivery.agrodoctor.eu
Sent from my iPhone using Tapatalk