Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da si bar pre rekao, narucio pravljene kod kovaca.480
Sent from my iPhone using Tapatalk
Je ti to stigao kombajn?Jel nekada negdje bio neki online konvertor za remenje od klasa gdje ukucaš šifru a dobiješ mjere remena?
Ili sam ja to nešto pobrkao?
Jeste , dotjerao sam ga 120 kilometara cestom.Je ti to stigao kombajn?
Ne secam se tacno ali mislim oko 1-1.5e komad.U subotu su stigli nozevi, a imam visak i jedan indikator brzine-senzor, dacu ga 5500.
Koliko si platio nozeve? U Agrimaru su bili oko 520.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sreca pa brzo ide po putu i nije neka buka u kabini. Je ti bila skupa labudica ili..Jeste , dotjerao sam ga 120 kilometara cestom.
Taj je neki bas pametanJa bio kod sudije pre možda nekih 7-8 g za neki prekršaj i tu dečko iz Ilandže isto čeka red,pitam ga šta si radio kaže uhvatili ga kombajnom na autoputu,ušao negde na crna valjda i peglao dok ga nisu nahvatali i izveli sa autoputa.
Tad su i tenkovi koristili autoput, ništa čudno za traktore.Nasa nekadasnja mlinska industrija je 92god kupila12kom zmajeva 142 i radnici su iz kruga fabrike opicili auto putem do S. Mitrovice