Claas

Tako je.Ako nema u Pančevu ima u Temerinu ili obrnuto.Platiš i ne misliš.

Tako je.Ako nema u Pančevu ima u Temerinu ili obrnuto.Platiš i ne misliš.

Tako je i jedan drugar iz sela mislio pa mu leksion stojao 15 dana u njivi i to na kilometar od Starog Tamisa (Almexa)... Propustio celu vrsidbu suncokreta jer nisu imali delove, cini mi se od glavnog prenosnog reduktora kod motora.

Ja nemam Lexion pa nisam kompetentan za isti ali za Dominatora imaju sve što mi je do sada trebalo od potrošnih delova i tu sam prijatno iznenađen dok sam čekao 3 nedelje da stigne neki glupi šuplji vijak na razvodniku jer ga niko nikada nije tražio a meni je pukao.

Ja se nebi slozio da su opremljeni rezervnim delovima...za traktor smo cekali 3 nedelje a za kombajn 10 dana.
Sem ako se misli na filtere i ulje toga imaju :D
Sto se servisa tice iskustvo je ok niti su dobri niti losi,imas srece ako se nekom pre tebe desilo pa imaju iskustva i rese problem ako ne onda menjas redom i placas pa dok ne nadjes sta je problem ali tu ti ne treba serviser onda to i sam mozes bar nemas trosak servisa.

Poslano sa mog SM-G980F koristeći Tapatalk

Treba kupovati najmasovnije modele jer time kada se pokvari velika je sansa da znaju opraviti. Na primer Tucano 320.

Aj sad treba napraviti paralelu sa drugim kućama, verovatno ima pojedinalnih slučajeva, znam i ja čoveka koji je čekao 6 dana u sred žetve. Generalno su spremni za 95% stvari. Ali ajde da mi neko objasni gde nabaviti deo recimo na MF kombajnu ako nešto ode u sezoni

Pa nema niko,kais ces naci svuda kopiju ako nema original ali sad spiralu ili kucisce neko ili hladnjak i sl. to nece niko da drzi na stanju bas ih briga..

Poslano sa mog SM-G980F koristeći Tapatalk

I menibi kao I Maticu trebalo dobar elektricar, senzori rastura mi brljaju a posle par sati rada prilikom npr signalizacije da je 70% pun bunker I ukljucenja prekidaca zmigavaca ili rotacije pisti sirena barem 5 minuta I treperi trouglasta lampica na satu ispod volana.

Pa jel to dobro ili loše? 😀
Računam, ako zna majstore, onda se uvek nešto kvari čim ih zna, a opet bolje je da, se što manje kvari...

Celog veka sečem uši, krpim **greška, novo ako kupim to budu gume i garderoba dok ostalo polovno koje iziskuje ulaganje i popravku hteo ne hteo pa sam tako sticajem okolnosti upoznao mnoge majstore, prevarante i lažove.Naravno neću preporučiti druge i treće već samo prve, poštene.

Aj sad treba napraviti paralelu sa drugim kućama, verovatno ima pojedinalnih slučajeva, znam i ja čoveka koji je čekao 6 dana u sred žetve. Generalno su spremni za 95% stvari. Ali ajde da mi neko objasni gde nabaviti deo recimo na MF kombajnu ako nešto ode u sezoni
Što se tiče MF,nekadašnji Masferg je bio generalni i za mašine i za delove.Sada je to Kite koji i dalje radi rez.delove za MF zatim Agrocesla,Interagrar,Jugometal i neki servisi koji rade i rezervne delove ali do sada nijednom nisu bili konkurentni sa cenom ni vremenom dostave delova u odnosu na npr,Agroceslu (mislim na ove servise).MF je član Agco grupacije tako da svi koji rade delove za Mf,Laverdu,Fendt mogu nabaviti delove za bilo koji brend što uopšte nije loše jer je samim tim broj dobavljača delova veći.

Baća našao sam jednog ali je dosta neorganizovan i niko ga dočekati.Zvao sam ga x puta i na kraju je ostalo da mi se javi kada dolazi i od onda je prošlo godinu ipo dana a od njega ni traga ni glasa.

Iskreno da ti kažem jedini je od svih tih lelektroničara koji se uvek javi na telefon.Da li mu je moj problem sitan posao ili ne zna da ga reši ne znam ali nije došao niti će doći koliko mi se čini.

U inđiji je haos sa električarima... Jako dobrih majstora ima, al što se njima ne radi pa to je strašno, svi su copy paste, ili u kafani piju, ili na pecanju love neku ribu u mutnoj vodi, a to kad dođeš na red...

Nazad
Vrh