Tako je.Ako nema u Pančevu ima u Temerinu ili obrnuto.Platiš i ne misliš.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tako je.Ako nema u Pančevu ima u Temerinu ili obrnuto.Platiš i ne misliš.
Tako je i jedan drugar iz sela mislio pa mu leksion stojao 15 dana u njivi i to na kilometar od Starog Tamisa (Almexa)... Propustio celu vrsidbu suncokreta jer nisu imali delove, cini mi se od glavnog prenosnog reduktora kod motora.
Što se tiče MF,nekadašnji Masferg je bio generalni i za mašine i za delove.Sada je to Kite koji i dalje radi rez.delove za MF zatim Agrocesla,Interagrar,Jugometal i neki servisi koji rade i rezervne delove ali do sada nijednom nisu bili konkurentni sa cenom ni vremenom dostave delova u odnosu na npr,Agroceslu (mislim na ove servise).MF je član Agco grupacije tako da svi koji rade delove za Mf,Laverdu,Fendt mogu nabaviti delove za bilo koji brend što uopšte nije loše jer je samim tim broj dobavljača delova veći.Aj sad treba napraviti paralelu sa drugim kućama, verovatno ima pojedinalnih slučajeva, znam i ja čoveka koji je čekao 6 dana u sred žetve. Generalno su spremni za 95% stvari. Ali ajde da mi neko objasni gde nabaviti deo recimo na MF kombajnu ako nešto ode u sezoni