steva 1984
Član
Pa zato ni nemoze svako da uveze masine.Treba tu vec neko da te potapse i podmaze neke stvari da bi uvezao bez velikih troskova kod nas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pitao si nekog prevoznika ili to preprodavci kažu?igordulic je napisao(la):prevoz se svakako racuna od 3500-5000e(za francusku).
Stic mi uvezao 1177 pre mesec dana,sam je otisao sa nekim likok u fr 200km od pariza,i pogodio se dao pola para,posle opetotisao sa prevozom i doneo.zorancile je napisao(la):Pitao si nekog prevoznika ili to preprodavci kažu?igordulic je napisao(la):prevoz se svakako racuna od 3500-5000e(za francusku).

Ubaci koju sliku da vidimo ako moze....?botjanac je napisao(la):pocinjem danas da farbam kombajn...ima da bude bolji nego nov...D

ja kada sam gledao kombajn, prvo sam ga nazvao telefonom, sve se super dogovorili preko telefona kaze on meni ima nekoliko kombajna kuci, i kada sam otisao tamo, on mi pokazao slike sa neta koji bi mogao da mi dotera za koje pare, ali pare odmah sada a on ce krenuti po kombajn za par dana
ja sam se jedva suzdrzao da ga pitam jel on normalan,.... Rekao sam da cu mu se javiti i od tada vise nikada

treba sto dalje od njega

: