Claas

Pa zato ni nemoze svako da uveze masine.Treba tu vec neko da te potapse i podmaze neke stvari da bi uvezao bez velikih troskova kod nas

zorancile je napisao(la):
igordulic je napisao(la):
prevoz se svakako racuna od 3500-5000e(za francusku).
Pitao si nekog prevoznika ili to preprodavci kažu?
Stic mi uvezao 1177 pre mesec dana,sam je otisao sa nekim likok u fr 200km od pariza,i pogodio se dao pola para,posle opetotisao sa prevozom i doneo.
To je najeftinije sto je nasao a ide oko 5000e.Mada to svi nose ako imaje tamo neku turu pa nazad idu prazni onda je tako malo povoljnije.
Post je spojen: [time]1299712788[/time]

Bolje gledaj kombajn sa seckom, ako mozes da nadjes, to ti je sigurnije, jer je secka vec u balansu :cao:

Ali ako se ne snadjes, pokusacu ja da ti nadjem br telefona od jednog sto sa tim radi na 96 je sirina 125cm nazad ili vise.....?
Mislim da je negde oko 1800e za 125cm kod njega sa svim njegovim delovima za ugradnju :cao:

Svi Dominator modeli kombajna dobijaju pogon sečke sa desne strane i to od odbojnog bitera preko medjuremenice pa preko zatezača remena na sečku.
Ovo je medjuremenica Zatezači remena Zatezači remena Pogon sečke (aktivna i slobodna remenica)

Ovi kombajni svi uglavnom imaju sečku i tako se isporučuju :cao:

Evo malo današnjih radova poćeo u 9h pa do 18 .. isjeko stari lim i napravio novi,skinio uvlačno grlo , gdje je bilo izhrđano ošmirglo pa namazo anti rostom pa telemljnom bojom obojo .. !
Da grlo sam skinio vilama za rolobale, (mojih ruku djelo) .. :D
2u8l47c.jpg

1zbv5l4.jpg

16hksaa.jpg

I taj lim sam novi sam napravio trebalo mi je oko pola sata, onda sam ga zavario na kombajn .. :cao:
2s9pvuh.jpg

Malo sam nesto ceprkao po internetu pa me interesuje da li sam dobro skontao,claas 86-88 ima perkings motor a 96-98 ima mecku? ostalo je isto ili ima i tu neki razlika?

Kod šestica je tako,a kod 88 i 98 imaš i Perkins i Mercedes u jedan i u drugi.Sve zavisi jel S,SL,Classic,Maxi,VX. :cao:

Mislim da logika nije bas neka :cao:
Jer ima i 86 a i 96 sa perkins a takodje i sa mercedes motorima, nema tu nekog pravila, posto su tako i pravljene te serije sa oba motora, jos ako je neko menjao motor na kombajnu, a toga ima dosta, ja sam ubedjen da tu nema takvog pravila posto sam se susrecao i sa meckinim i perkinsovim motorima na tim kombajnima :cao:

Mislim da bi clan @ljakse trebao da poznaje tog prodavca posto je i on iz Srbobrana, ima covek pekaru, i malo nije sav svoj u glavi :haha: ja kada sam gledao kombajn, prvo sam ga nazvao telefonom, sve se super dogovorili preko telefona kaze on meni ima nekoliko kombajna kuci, i kada sam otisao tamo, on mi pokazao slike sa neta koji bi mogao da mi dotera za koje pare, ali pare odmah sada a on ce krenuti po kombajn za par dana :haha: :haha: :haha: :haha: ja sam se jedva suzdrzao da ga pitam jel on normalan,.... Rekao sam da cu mu se javiti i od tada vise nikada :cao: :cao:
Nazovi ga i popricaj sa njim, mozda su ti kombajni i u Srbiji ali realno on je preskup mislim da tu 88 ceni 30000e+ mozda jos i vise i to sa zitnim adapterom samo.... :nono:
Kada prica med i mleko a ustvari ::lose:: ::lose:: treba sto dalje od njega :haha: :haha: :haha:

Ovaj kombajn je tu,covek se bavi poljoprivredom,ako je to taj koji mislimo da jeste drugar je od njega uzeo djuru djakovica,imao covek dva komada,pa uzeo tu 208 navodno pa sad ima i ovu 88.

To je taj imao je 2 djure bili su 1620 ako se dobro secam....?
Velika paznja treba kod tog saradjivanja sa njim.... :cao:
Jel znas cenu toj 88-ici....?

Gospodine @SaleCar
Ja se izvinjavam, ali to nije taj gospodin kojeg Vi spominjete i zato nemojte iznositi netačne podatke!!!

evo kombajna sa imt ovim staklima i sedistem :haha: :
sve je ok ali je cena jaka jer kombajn nije kabina iz originala nego je izgorela bila -gazda nije bio tamo ali se vidi,a radnik kaze da ne zna da li je goreo ali garant jeste kad su sva creva nova.
ako nekog interesuje mogu staviti vise slika de se vidi kako je farbano oko motora.
194bo4.jpg

dzw7b4.jpg

vmpwk7.jpg

Nazad
Vrh