Claas

Bubu je napisao(la):
@igordulic

Onaj 106 iz oglasa je cini mi se farban a i posteno je olizana farba na adapteru sto moze da znaci da je bas dosta radio. Po meni je bolje pogledati onu 98-cu ako je zdrava kao sto vlasnik tvrdi, ipak nije velika razlika u ceni a dosta je i mladji i noviji model + sto ima secku. Adapter uvek mozes kupiti kad budes spreman da odvojis pare za to.Samo je problem kod te 98-ce da je u sloveniji,a taj što je okačio ako si pažljivo čitao komentare hoće 500 evra u startu samo da ti pokaže mašinu u sloveniju,i ima na tu cenu još plus prevoz,carina,pdv,itd...

Kad je postavljen taj oglas za 98 pre nedelju dana mozda i vise je prosla pored sela 98 maxi sa sestorednim adapterom na rasklapanje i zakacenim hederom 3.6 sa kolicima isla otprilike u tom pravcu prema Kovacici.

steva 1984 je napisao(la):
Kad je postavljen taj oglas za 98 pre nedelju dana mozda i vise je prosla pored sela 98 maxi sa sestorednim adapterom na rasklapanje i zakacenim hederom 3.6 sa kolicima isla otprilike u tom pravcu prema Kovacici.
mislis da je to taj da ima i kukuruzni?

Neka ga nazove neko pa pitajte za tu 98maxi, taj je prevarant, skrecem vam paznju opet na njega, kada prica, sve med i mleko, ali pare unapred, a kombajn kada dodje (nikad) :nono: :nono: :nono: :nono: :nono:

SaleCar je napisao(la):
Neka ga nazove neko pa pitajte za tu 98maxi, taj je prevarant, skrecem vam paznju opet na njega, kada prica, sve med i mleko, ali pare unapred, a kombajn kada dodje (nikad) :nono: :nono: :nono: :nono: :nono:
kao ima kupca icice da gledaju napolje reko de? kao u inostranstvo pfff pa oticu sam sa parama napolje onda i doneti ga netrebas mi ti da tebi dam kesovinu.
ako vec oces tako onda plati donesi ga pa ako je dobar pricacemo kolka ti je provizija.

Taj što si steva1984 video bio sam prisutan kod Ace u klenak kad su skidali sa kamiona i reče da je 1995 godište i da je 45000 evra.PRODATO :ppozdrav:

sasamatic je napisao(la):
Imam klasa konzula mislim da je 80to god 3 metra keder. imam prblem sa dzojstikom blokira prilikom rada u sva 3 polozaja gore i 3 polozaja dole. Da li ima neko ko ih servisira ili da se kupi drugi da neko uvozi. Pozdrav svima i :ppozdrav:
Meni je majstor bosista izmenjao na toj palici dzojstiku gumice jer je pustao ulje i radi zasad dobro
Pitanje za srdjuanzorz
Kakvi su to kaisevi sto ih je izmenjao 80% klasovi su skuplji od barum,optibelt koji znam da nepasu jer su van mere.Cisto sumnjam da je stavio nove klasove kiseve pa na prodaju odma.
Ima racun iz Almexa za kaiseve i on kaze da u almexu su originali.Ja posteno nikad nisam imao ni jednog classa pa se nerazumem zato pitam da se ne zaletim sa nekim krsem.Oni su ovaj kombajn uvezli iz Italije pre 2 godine,tamo mu radi zena a on drzi kafanu pa sin da radi sa kombajno.Ali sin pobegao odamh i zaposlio se u autotransport.Da ne davim to je njina prica.Sutra cu ga probati da vidim da li je ispravan uopste.Jos jedno pitanje kakva j to plivajuca kosa,oni kazu da na njemu je ta kosa zato izgleda malo kao kriva?

ljakse je napisao(la):
Taj što si steva1984 video bio sam prisutan kod Ace u klenak kad su skidali sa kamiona i reče da je 1995 godište i da je 45000 evra.PRODATO :ppozdrav:
Pa ovaj nije bio na kamionu vozio je kombajn tuda.
Srdjuan zozr onda je ok ako je original stavio najbolje kad se vidi na licu mesta sa slike se nemoze nista videti

ljakse je napisao(la):
Srdjuan zozr onda je ok ako je original stavio najbolje kad se vidi na licu mesta sa slike se nemoze nista videti
A sta mislis da li vredi taj model kombajna te novce,premda mislim da ce sigurno spustiti za 1000-1500e jer ga neinteresuje vise kombajniranje a zemlje ima samo nesto malo.

ljakse je napisao(la):
Pa nije bio na kamionu kad si ti video,nego je bio na kamionu kad sam ja video. :haha:
Post je spojen: [time]1298225955[/time]

Skoro svaki dan gledam po internetu gde sta ima postavljeno od kombajna :cao:
Taj u sasincima za 25000 ::novac:: se prodaje jakooo jako dugo, vise od godinu dana :zli: da on zaista valja otisao bi on odavno, ima sigurno neku boljku koja ga zestoko muci, zato i ne mogu da ga prodaju tako lako, dok ne ode neko ko se ne razume i kupi ga na "vidjeno" bez pregledanja a onda ce da bude :udri: :udri: :udri: :udri: :udri:

Pa s obzirom da ga je taj iz Šašinaca kod Ace kupio za 15.000 onda me i ne čudi koliko hoće da se ugradi.Inače poznajem čoveka,radi taj kombajn bez problema.

Pa eto zasto ne moze da se proda :cao: ja sam ga zvao davno, pre nekih godinu dana otprilike, i rekao sam mu da je cena posteno paprena i on meni kaze " Najnize moze da ti ga spusti na 20000e za manje ne mogu" to mi je rekao preko telefona kada sam to cuo pomislio sam da nesto nije u redu pa nisam ni isao da ga gledam :nono: i ne kajem se jer da se ugradi toliko, stvarno je preterano, neko kupi kombajn za te pare a on bi da zaradi cisto ::lose:: ::lose:: ::lose:: ::lose::

Pa nije bas dzabe :cao:
ako hoces nesto od manjih da su u super stanju treba ti oko 12000 ::novac:: a ako hoces neke vece sa 2 adaptacije to prelazi 20000+ ::novac:: ima ih razni za svacije ukuse i po kvalitetu ocuvanosti i po ::novac::

Nazad
Vrh