Claas

nikola94 je napisao(la):
Bio dans u Almex i pricao sa Sinisom o kombajnu.Bio sam zainteresovan za class Tucano 340 ili Tucano 320.On mi je odg. da ce ici ovih dana u Francusku pa ce tamo vidteti polovan class Lexion 510 ( star 1-2 koji ima 2oo-3oo rs u fabrici posto oni tamo imaju nekad takve masine koje oni prezentuju,ili je neko uzeo pa je vratio posto mu je mali kombajn ili tako slicno).Rekao mi je da ga zovem oko ili da odem do PA. 25.02 da cujem sta je naso i ako je nasao nesto sto mi ne odgovara ili je jako velika,cena i td. Onda cu da uplatim Class tucano 340 (99%)... :D :cao:
Ako imas para kupuj novo, drugar jesenas preuzeo lising za medion-a koji je kupljen na sajam 2010 god. lik iz Dolova ga je vozio samo u zito 650 sati, tako da Lexion da za 2 god napravi 200 sati :nono:.
Burazer pazarijo Megu 208, 2003 god kod Corica prosle nedelje, placen je 58600 evrica...0

srdjuanzorz je napisao(la):
@Nikola da li si mozda pitao koliko kosta polovan dominator kod njih? Mislim da imaju neki, neznam koji broj.
Oni neznaju sta da traze za polovne kombajne vole mnogo da se ograde u cenu ja sam gledao neke dominatore a ja sam vec tada pazario kombajn polovan ali ne kod njih i pitam lika cisto iz radoznalosti imali jednog polovnog pa sta onda ja da trazim za mog kad ti toliko cenis dominatora na kom se vidi da je podosta radio_Oni kao ta je cena kome se nesvidja nemora da kupi.
Mislim da je tucano malo precenjen isti ja kao medion sa 5 ili 6 slamotresa.

Ja mislim da je rekao burazer da je zadruga u Kikindi kupila novu u Almex, a Coric je radio zadnje dve godine s njom i da je pred prodaje remontovao komplet... Valjda ne laze....

Evo koja kako sam ga opro kakav je bio sad je i dobar :cao:
1fz76o.jpg

wvubl4.jpg

Koliki je ucinak Classa dominatora 105 1980god. po hektaru motor 190ks mercedes kosa 4 ili 4,5m nisam siguran I da li se isplati takva masina za 17-18000 e.

Citao sam u decembru je bio i jedan 106 (mislim da ga i jos ima ) u segedinu sa zitnim hederom klimom za 8000eura cini mi se da je bio 91godiste to je jos bolja opcija a i blize je :ppozdrav: :ppozdrav:

SAKULJAN je napisao(la):
cukaneca je napisao(la):
Ako se dobro sećam neko je tražio ovako nešto? Neka mi piše na pp.
Ovaj trazi za ovu kabinu levo 3000e bez enterijera sedista volana i komandi samo kabina 3000e :sta: :sta: :sta: :sta: :sta: :sta: :sta: :sta: :sta: :sta: :sta: :sta:
Mora biti nesporazum :sta: jer mi je jedan drugi član, kome sam isto dao kontakt, rekao da mu traži 1200e ako se dobro sećam ?? Meni je ta cena neverovatna!!

cukaneca je napisao(la):
SAKULJAN je napisao(la):
cukaneca je napisao(la):
Ako se dobro sećam neko je tražio ovako nešto? Neka mi piše na pp.
Ovaj trazi za ovu kabinu levo 3000e bez enterijera sedista volana i komandi samo kabina 3000e :sta: :sta: :sta: :sta: :sta: :sta: :sta: :sta: :sta: :sta: :sta: :sta:
Mora biti nesporazum :sta: jer mi je jedan drugi član, kome sam isto dao kontakt, rekao da mu traži 1200e ako se dobro sećam ?? Meni je ta cena neverovatna!!

Ja sam ga zvao :bravo: i meni je za ovu desnu kabinu trazio 1200e :haha: :haha: :haha: ja sam spreman max 700e pa ako hoce reci mu :D

Nego ako treba jos nekome kabina, mogli bi se dogovoriti pa da zajedno odemo u madjarsku po kabine, ima ih na otpadima kombajna za 70 - 80e po komadu i levi i desnih i to sve zajedno sa staklima ::svaka cast:: samo nam treba neko ko govori madjarski i resena stvar :cao: :cao: :cao: :cao:

Nazad
Vrh