Claas

ljakse je napisao(la):
SaleCar je napisao(la):
ljakse je napisao(la):
Taj je završio u srbobranu. :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:

Ja kada sam bio bile su dve 88 sa 3.6m i 2 petoredna adaptera jedan je bio na sklapanje jedan nije, moguce je da sam pogresio pa da je ovaj uzeo taj sto nije na sklapanje :cao: raspitacu se sutra :cao:

A bila je i 76 sa 3.6m kabina secka oko 2300h 18000e ga je cenio ali je kombajn bio bas urnisan za medalju :udri: :udri: :udri: :udri:
Završio u srbobran iz kovilja :cao:

Zar je moguce da ga je vec preprodao tako brzo....? :haha: :haha: :haha: Jeste da se on tim bavi, ali tako brzo svaka mu cast :bravo: on ih dotera i upicani u dlaku da izgleda top stanje i onda Prodaje dalje :cao:

nikola ilic je napisao(la):
Aca je čudo,hoce ga a i ume,sve u svemu ima robu pravu :D

Bogami video sam ja kod njega da ih nazovem "krseva" ali to sto su bili znaci ono zlo zla, ja ne znam da li su ti sposobni za rad uopste....xD nebi bilo humano da postavljam slike ovde pa da popadate u nesvest na sta to lici, jer mozda su gazde na forumu tj.ti koji su ih kupili :D pa ne bi bilo lepo :nono:

Ja kolko sam snimio situaciju kod njega.Dovlače od preko samo što nađu jeftino,pa tu bude i ovakvih i onakvih kombajna.A poenta u svakom poslu kupuješ jeftino'prodaješ jeftino i samo da se okreće roba,nema stajanja...Pa onda putuju kombajni malo do Kovilja,odspavaju tamo koji dan,našminkaju se i gas za sever. :ppozdrav:

ljakse je napisao(la):
Ja kolko sam snimio situaciju kod njega.Dovlače od preko samo što nađu jeftino,pa tu bude i ovakvih i onakvih kombajna.A poenta u svakom poslu kupuješ jeftino'prodaješ jeftino i samo da se okreće roba,nema stajanja...Pa onda putuju kombajni malo do Kovilja,odspavaju tamo koji dan,našminkaju se i gas za sever. :ppozdrav:

Pa sada da li je jeftino ili nije ti sam proceni na ovoj Acinoj recenici koje cu se ja uvek secati :)

Aca je rekao ovo sto sam cuo svojim usima kada smo sedeli kod njega i pricali o kombajima
Ja ako necu imati minimalno cisto 5000e po kombajnu necu ga ni doterivati ovamo, u tih 5000e ne racunam transport i carinu...."
A naravno na vecim kombajnima ima i vise, zapamtite ovo :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

Aaa..kontam ba,aca klenak pa bata kovilj pa dalje...
kod njega ima sve i za svačiji džep,to je tako svuda ja ga znam godinama,sve strane mašine kupljene kod njega :cao:

nikola ilic je napisao(la):
Aaa..kontam ba,aca klenak pa bata kovilj pa dalje...
kod njega ima sve i za svačiji džep,to je tako svuda ja ga znam godinama,sve strane mašine kupljene kod njega :cao:

Eto vidis to je sve potpuno tacno i ja ih poznajem dosta dugo :cao:

Jedna stvar i to je tako 100%,ni napolju se ne bacakaju sa dobrim i održavanim kombajnima.Što je lepa i dobra mašina to i napolju košta.A kad se tu prodaje za 23000 evra,možeš misliti kakva je mašina i gde je stojalo(božija garaža).Sati diskutabilno(vraćeni sa 6-7000 na 2-3000).Neznam ima jedan Claas 98 sl maxi na moj auto iz debeljače,piše 1991 godište,2500 sati,22000 evra stranac.

Doktore imaš u nekom oglasu petoredni sa tarupom capello kačenje piše da je namešteno za Claas kombajne.Mislim da je u Vrbasu. :ppozdrav:

Nazad
Vrh