steva 1984
Član
A to si mislio ja sve mere,zazore,brojeve napisem na papiru tako da pre zetve naprimer zita uzmem papir i podesim kako treba normalno nekad se desi kad izbacim zrno u prikolicu sidjem da sito otvorim ili zatvorim kao i korpu.ljakse je napisao(la):Mislio sam na kvalitet u bunkeru(lom,primese),a ne na napunjenost bunkera.Imao sam priliku da vozim Claas Dominator i Megu,pa sam ko mali majmun dole-gore dok nisam uštelovao kombajn da radi čisto.steva 1984 je napisao(la):Ja nemam tih problema obicno ljudi se penju gledaju u kabini i pitaju pa ovde se nista nevidi gde ti je bunker i ja im pokazem 2 lampice.Lampica zelena 70% i crvena 100% bez toga bi stvarno tesko radio ko ce se vecito okrecati ovako mi dovoljno da skrenem pogled na takozvani monitor gde ima sve potrebne informacije dal se neka osovina vrti ili ne dal ti secka zagusi,rastur...ljakse je napisao(la):Meni Claasovi se sviđaju samo Lexion i Tucanstatak mi se ne sviđa otkriću i zašto:bunker je iza motora i tu nikad ne vidiš šta radiš,ako hoćeš da vidiš bunker na šta liči moraš napolje i oko kombajna pa se penješ na merdevine da bi video stanje u bunkeru.Ja neznam ti čuveni No.1 inžinjeri zašto su to tako radili.Drugo ako su No.1 kombajni zašto nemaju svoje motore kao John Deere.Nego ugrađuju tuđe(CAT,Perkins,Mercedes).Ja da sam neki No.1 u kombajnima imao bih već svoj motor.Pozdrav za Harsewinkel...