Claas

Covek trazi 1200e,a ti si spreman na 700e?
Obozavam ovakve kupce!

KishRobert je napisao(la):
Covek trazi 1200e,a ti si spreman na 700e?
Obozavam ovakve kupce!

A ti bi kao dao 1200e samo za kabinu...? Daj molim te :nono: :udri: :udri: :udri: :udri:
Pa onda mogu i sam da je napravim, materijal ne moze izaci vise od 20000din.... stakla 25000din komplet sa ugradnjom... i tapaciranje 5000din i to je to....? :cao:

SaleCar je napisao(la):
A ti bi kao dao 1200e samo za kabinu...? Daj molim te :nono: :udri: :udri: :udri: :udri:
Pa onda mogu i sam da je napravim, materijal ne moze izaci vise od 20000din.... stakla 25000din komplet sa ugradnjom... i tapaciranje 5000din i to je to....? :cao:
Pa ti junacino,pravi!

Kabina u mađarskoj prazna ta leva 2000 evra,a desna 600 evra.Ta leva kabina za 88,98,108 se jako teško nađe ima svega jedan u mađarskoj(www.kombajnbonto.hu) :cao:,desno što je na slici imate kolko hoćete,al baš ne verujem da ga ima za 70-80 evra. :ppozdrav:

miroslav k je napisao(la):
@abro
ako kaparisem onog prvog, ti ces da ga teras peške posto ja nikad claasa vozio nisam
@miroslav k
Pre neki dan protutnjila 76 :D kroz Petrovac mislio sam da je tvoja da si već završio tu priču.

Imaš dobrog claasa u klenku,ako nije prodat,dominator 88 ,90 godište heder žitni 3,60m,nova sečka,sa kuruznom adaptacijom i capelom 5 redi sklopivi ekstra stanje

nikola ilic je napisao(la):
Imaš dobrog claasa u klenku,ako nije prodat,dominator 88 ,90 godište heder žitni 3,60m,nova sečka,sa kuruznom adaptacijom i capelom 5 redi sklopivi ekstra stanje

Otisao je pre nekoliko dana za kovilj za 23500e

ljakse je napisao(la):
Taj je završio u srbobranu. :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:

Ja kada sam bio bile su dve 88 sa 3.6m i 2 petoredna adaptera jedan je bio na sklapanje jedan nije, moguce je da sam pogresio pa da je ovaj uzeo taj sto nije na sklapanje :cao: raspitacu se sutra :cao:

A bila je i 76 sa 3.6m kabina secka oko 2300h 18000e ga je cenio ali je kombajn bio bas urnisan za medalju :udri: :udri: :udri: :udri:

Sale...Zato sto sam hteo da prodam moj gering i uzmem taj,namešteno sve za claasa,samo kači i teraj,jedino sto bi morao da se suzi na 70cm,al to nije problem,baš je bio dobar,nego nešto mi to malo para čuo sam da je tražio 35 komada sve komplet.

SaleCar je napisao(la):
ljakse je napisao(la):
Taj je završio u srbobranu. :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:

Ja kada sam bio bile su dve 88 sa 3.6m i 2 petoredna adaptera jedan je bio na sklapanje jedan nije, moguce je da sam pogresio pa da je ovaj uzeo taj sto nije na sklapanje :cao: raspitacu se sutra :cao:

A bila je i 76 sa 3.6m kabina secka oko 2300h 18000e ga je cenio ali je kombajn bio bas urnisan za medalju :udri: :udri: :udri: :udri:
Završio u srbobran iz kovilja :cao:

Nazad
Vrh