KishRobert
Prijatelj Foruma
Covek trazi 1200e,a ti si spreman na 700e?
Obozavam ovakve kupce!
Obozavam ovakve kupce!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
KishRobert je napisao(la):Covek trazi 1200e,a ti si spreman na 700e?
Obozavam ovakve kupce!
Pa ti junacino,pravi!SaleCar je napisao(la):A ti bi kao dao 1200e samo za kabinu...? Daj molim te
Pa onda mogu i sam da je napravim, materijal ne moze izaci vise od 20000din.... stakla 25000din komplet sa ugradnjom... i tapaciranje 5000din i to je to....?
@miroslav kmiroslav k je napisao(la):@abro
ako kaparisem onog prvog, ti ces da ga teras peške posto ja nikad claasa vozio nisam
Ako samo kaparišeš ne verujem da će ti dati da ga oteraš. Treba isplatiti pa onda teraš.miroslav k je napisao(la):@abro
ako kaparisem onog prvog, ti ces da ga teras peške posto ja nikad claasa vozio nisam
nikola ilic je napisao(la):Imaš dobrog claasa u klenku,ako nije prodat,dominator 88 ,90 godište heder žitni 3,60m,nova sečka,sa kuruznom adaptacijom i capelom 5 redi sklopivi ekstra stanje
nikola ilic je napisao(la):Jel i adapter za kuruze otišao?
ljakse je napisao(la):Taj je završio u srbobranu.
Završio u srbobran iz koviljaSaleCar je napisao(la):ljakse je napisao(la):Taj je završio u srbobranu.
Ja kada sam bio bile su dve 88 sa 3.6m i 2 petoredna adaptera jedan je bio na sklapanje jedan nije, moguce je da sam pogresio pa da je ovaj uzeo taj sto nije na sklapanje raspitacu se sutra
A bila je i 76 sa 3.6m kabina secka oko 2300h 18000e ga je cenio ali je kombajn bio bas urnisan za medalju