izvini Galki al lupas ko maksim po diviziji,jel hoces da kazes da fag lezaj i slicni njemu u kvalietu nevaljaju i da ce jednako dugo trajati kao i KG WBF i slicni.....evo da ti ja nesto kazem,imam zmaja a imam i klasa,na zmaju redovno svake godine menjam na elevatorima povratne i ovrsene mase lezaje jer pocrkavaju od prasine,bilo to metalna ili plasticna zastita pokida se zastita prasina udje i ostane suv crkne itd.....pre cetiri godine sam sa klasa poskidao neke lezaje 206 koji su ispravni al sam stavio nove a te iste stavio na zmaja bas iz tog razloga da probam dal on moze da izdrzi na zmaju tu gde ostali crkavaju pa nekad i taj novi u pola sezone se otvori i prasina ga ubije,od kako sam stavio na zmaja polovan lezaj sa klasa posle 4 godine je jos uvek u istom stanju kao kad sam ga i namontirao,tako da prica o jeftinijem i skupljem jer traju isto pada u vodu,ako je tebi licno taj lezaj skup(ina,timken i sl.) to je nesto drugo a da ce trajati isto gresis,kod mene na zmaja polako uvodim sve INA,uvek je skuplje jeftinije bilo.....