miroslav k je napisao(la):jesi li siguran da je 94 godiste? zar se tad nisu proizvodili samo 98sl maxi?Petru je napisao(la):mercedes 172ks heder je s450 za soju 94g ima klimu hidro pogon![]()
pa moj je 98sl pogledaj parstranica unazad i vidi sliku![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
miroslav k je napisao(la):jesi li siguran da je 94 godiste? zar se tad nisu proizvodili samo 98sl maxi?Petru je napisao(la):mercedes 172ks heder je s450 za soju 94g ima klimu hidro pogon![]()
pa moj je 98sl pogledaj parstranica unazad i vidi sliku![]()
21kn komad odamh sam uzeo, tj. narućio sam online i sve mi stiglo za dva dana ... takav SKF ležaj kod nas 88kn, sigurno je SKF bolji od ovog ali za jednu sezonu pa trebo bi i ovaj izdržat..danger je napisao(la):@ratarhr
sto si uzeo taj kvalitetan i skup lezaj,imas i povoljnijih od tog WBF![]()

,skidao za jednu godinu ili 5 nema problema 
zorancile je napisao(la):Ali neće zardjati osovina i šrafovi ako se skida svake godine.![]()

galki je napisao(la):ja nekupujem skupe lezajeve iz razloga sto nemaju pravu zastitu a to je lim-guma-lim jer mi se pokazalo da jednako dugo sluzi i skf i fag i kbs problem je prasina koja udje a ne kvalitet lezaja

Sa ovim se ne slažem jer koristim FAG I SNR (Iz radnje ne sa pijace, što ima značaja) i prezadovoljan sam kvalitetom.galki je napisao(la):ja nekupujem skupe lezajeve iz razloga sto nemaju pravu zastitu a to je lim-guma-lim jer mi se pokazalo da jednako dugo sluzi i skf i fag i kbs problem je prasina koja udje a ne kvalitet lezaja
slago se ti ili neslago prasina kroz to udje pa ti gledaj do sutra u kvalitetabro je napisao(la):Sa ovim se ne slažem jer koristim FAG I SNR (Iz radnje ne sa pijace, što ima značaja) i prezadovoljan sam kvalitetom.galki je napisao(la):ja nekupujem skupe lezajeve iz razloga sto nemaju pravu zastitu a to je lim-guma-lim jer mi se pokazalo da jednako dugo sluzi i skf i fag i kbs problem je prasina koja udje a ne kvalitet lezaja
galki je napisao(la):slago se ti ili neslago prasina kroz to udje pa ti gledaj do sutra u kvalitetabro je napisao(la):Sa ovim se ne slažem jer koristim FAG I SNR (Iz radnje ne sa pijace, što ima značaja) i prezadovoljan sam kvalitetom.galki je napisao(la):ja nekupujem skupe lezajeve iz razloga sto nemaju pravu zastitu a to je lim-guma-lim jer mi se pokazalo da jednako dugo sluzi i skf i fag i kbs problem je prasina koja udje a ne kvalitet lezaja