ratarhr
Član
Pa ima za kupiti čelićan L-profil i takav U-profil ove letve se nemogu čekićem ispravit .. ja ove orginal probo čekić veliki se odbije lupo sam sat i pol kao i da nisam ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ratarhr je napisao(la):Pa ima za kupiti čelićan L-profil i takav U-profil ove letve se nemogu čekićem ispravit .. ja ove orginal probo čekić veliki se odbije lupo sam sat i pol kao i da nisam ..
Petru je napisao(la):za soju javascript:void(0);
Dr.Gruja je napisao(la):Petru je napisao(la):izvini neka greska kod mene ide i forum nesto naopako ispravio sam
Post je spojen: [time]1295896512[/time]_________________________________________________
koje je godiste tvoji jel si ga malo farbao
Petru je napisao(la):jel taj sto ti je na profilu il drugi ?koje je godiste tvoj?
zato sam te pitao jer na ovaj se vidi puzkosa da je farbano znam taj kombaj sam ga gledao kadsam se vracao sa sajma nije bio losDr.Gruja je napisao(la):Petru je napisao(la):jel taj sto ti je na profilu il drugi ?koje je godiste tvoj?
Nije taj što je na profilu, drugi je.
moguce ja kad sam se vracao sa sajma imali su dva komada jedan je bio ok drugi malo ulubljen , nema veze bitno da ide srecno pozzDr.Gruja je napisao(la):Petru gladao si neki drugi kombajn klas ja sam moj kupio pre sajma tj. krajem februara ili počrtkom marta 2009.g.
A ovaj na profilu je slikan kad je bio nov.
jesi li siguran da je 94 godiste? zar se tad nisu proizvodili samo 98sl maxi?Petru je napisao(la):mercedes 172ks heder je s450 za soju 94g ima klimu hidro pogon