Claas

Pa ima za kupiti čelićan L-profil i takav U-profil ove letve se nemogu čekićem ispravit .. ja ove orginal probo čekić veliki se odbije lupo sam sat i pol kao i da nisam .. :udri:

ratarhr je napisao(la):
Pa ima za kupiti čelićan L-profil i takav U-profil ove letve se nemogu čekićem ispravit .. ja ove orginal probo čekić veliki se odbije lupo sam sat i pol kao i da nisam .. :udri:

malo je 1.5 sat,moras bar 3 sata da bi bilo efekta,jer za tri sata lupanja pocinje materijal da se zagreva od udaranja i tek onda pocinje da se ispravlja,pun efekat je tek za 4 sata,tada se vide prvi rezultati ::namigivanje::
ili stavi iz komada ili moras menjati sve lance,jer tvoji su sa dve spojnice izmedju svake lopatice i nemoze se upariti korak leva-desna lopatica,lanac ako menjas stima i od djurice

Ovo jos niste videlihttp://www.myvideo.de/watch/5683160/Maehdrescher_der_sich_drehen_kann

Izgleda fenomenalno :D Jedino onaj oblak dima mi malo pokvario utisak, mora da je točio gorivo na našim pumpama

Evo i moje masine.
28gxnww.jpg

za ratarhr-a ja imam đđ i imao sam isti problem sa letvama i jednostavno resio isekao ih po sredini na srednjem lancu jer nepostoji kod nas 3 ista lanca kakve god da stavis pucaće samo na srednjem lancu stavis platnu da drzi krajeve lanca da neocepi uveta za nitne ja tako vozim vec 5 godina radim i kukuruz bez problema ako menjas moras zameniti i letve i lančanike i lance sve novo da bi bilo ok :udri:

Dr.Gruja je napisao(la):
Petru gladao si neki drugi kombajn klas ja sam moj kupio pre sajma tj. krajem februara ili počrtkom marta 2009.g.
A ovaj na profilu je slikan kad je bio nov.:ppozdrav:
moguce ja kad sam se vracao sa sajma imali su dva komada jedan je bio ok drugi malo ulubljen , nema veze bitno da ide srecno pozz :ppozdrav:

Nazad
Vrh