Korisnik1787
Član
- Učlanjen(a)
- 29 Dec 2009
- Poruka
- 3.649
Gospodine @danger
da li su to ovi filteri?
da li su to ovi filteri?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
danger je napisao(la):mikro filter se nalazi u kucistu vazdusnog filtera,prvo je veliki papirni i ispod njega mali(mikro filter),znaci dva filtera,e taj mali filter 90% kombaja nema koji dodju od preko(bar klas),sto znaci da verovatno i vi nemate cim pitate sta je to i gde stoji,ni ja nisam imao pa me kostalo
A sad znam unutrasnji od filca pa bio je tu jer sam drugi vlasnik frad je moracu novi da kupim jer pocinje da se cepa vecdanger je napisao(la):mikro filter se nalazi u kucistu vazdusnog filtera,prvo je veliki papirni i ispod njega mali(mikro filter),znaci dva filtera,e taj mali filter 90% kombaja nema koji dodju od preko(bar klas),sto znaci da verovatno i vi nemate cim pitate sta je to i gde stoji,ni ja nisam imao pa me kostalo
Kopljen je od tetkovog brata a gledo sam sve šta je radio tako da grlo i lopatice koje vuku u bunker moram napravit, ali svejedno cu ga cijelog raskopat..galki je napisao(la):uu pa uzeo si dzabe samo ako je mehanicki dobar kazu da mu je mana bocni reduktori