Claas

Gospodine @danger
da li su to ovi filteri?
2ngyaom.jpg
2ecjlky.jpg

iyzpe9.jpg
:sta: :cao:

danger je napisao(la):
mikro filter se nalazi u kucistu vazdusnog filtera,prvo je veliki papirni i ispod njega mali(mikro filter),znaci dva filtera,e taj mali filter 90% kombaja nema koji dodju od preko(bar klas),sto znaci da verovatno i vi nemate cim pitate sta je to i gde stoji,ni ja nisam imao pa me kostalo

Tako je i ja ga nisam imao kad sam ga kupio i ugradio sam ga odmah normalno uzeo sam oba nova ali ja ga zovem fini prečistač vazduha (mikro filter). Ali dima ima i dalje, ne nešto strašno ali ipak dimi. :ppozdrav:

Tako je Stib to su ti filteri ::svaka cast:: :ppozdrav:

G-dine Panonstib,pomalo lice ::namigivanje::
@dr.mr.Grujo,stavi 352 pa nece dimiti ::namigivanje::,a kom Stivu potvrdjujes da su to ti filteri :sta:

danger je napisao(la):
mikro filter se nalazi u kucistu vazdusnog filtera,prvo je veliki papirni i ispod njega mali(mikro filter),znaci dva filtera,e taj mali filter 90% kombaja nema koji dodju od preko(bar klas),sto znaci da verovatno i vi nemate cim pitate sta je to i gde stoji,ni ja nisam imao pa me kostalo
A sad znam unutrasnji od filca pa bio je tu jer sam drugi vlasnik frad je moracu novi da kupim jer pocinje da se cepa vec

Dobar ti je Claas tj. odlićan :D
Prošlo je vremena odkad sam kapario claasa mercatora 70, tako da sam ga danas dovezo vizualni dio mu je loš, fali mu ljeva stranica bivši gazda otkinio sve remenje je novo osim jednog, novi ležajevi u biterima,na slamotresima, u biti kombajn je kupljen od rođaka tako da dok je radio gledo sam i bio tamo sutra ću nove slike uslikat danas ga dovezo mi rođak nemoze u novu šupu višlji 5cm :udri:

Evo, da nekažete da nema slika pa evo koja jutros friško uslikana .. :D
2zj98ib.jpg

23sbx4x.jpg

Šneka, je potpuno nova lokalni meštar ju je napravio .. :D
5v91cn.jpg

fngxw8.jpg

2v80jzl.jpg

126a5hj.jpg

1z3coza.jpg

nek je sa srecom...malo farbe,vise truda i bice ekstra,da imas svoje,da necekas na druge...nego sta bi sa onim traktorom JD,jel si ga uzeo?

A, zena njegova je bila protiv pa je to nabrzinu rješila .. ::lose::
Ali briga me kupio sam si puno bolji stroj bar ja mislim za sada ostajem na rakovici do 3 mjeseca a dalje cemo vidit .. :ppozdrav:

ratarhr koliko je placena masina ovakvog sam i ja jurio samo motor s 44 ,to je otarasana masina samo mu je mana sto je mnogo nizak

uu pa uzeo si dzabe samo ako je mehanicki dobar kazu da mu je mana bocni reduktori

galki je napisao(la):
uu pa uzeo si dzabe samo ako je mehanicki dobar kazu da mu je mana bocni reduktori
Kopljen je od tetkovog brata a gledo sam sve šta je radio tako da grlo i lopatice koje vuku u bunker moram napravit, ali svejedno cu ga cijelog raskopat.. :ppozdrav:

Nazad
Vrh