Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moze biti do senzora sedista.Juce mi se desilo da mi iskljuci pogon uvlakackog grla u sred otkosa, 3x u tri kruga i posle do kraja dana nije vise, se desilo nekom i sta moze biti?
Prvo sam pomislio da sam slucajno stisao tipku na komandi, al kad se ponovilo!
Ne moze el.magnet biti u kratkom spoju.Da li je neko imao problem sa elektromagnetnim ventilom za ukljucenje vršilice? Kod mene izgleda da je u kratkom spoju, stalno mi izgori osigurač.
Послато са M2101K6G помоћу Тапатока
Probao sam sinoc, skinuo sam onaj džek, nije izgoreo osigurač, vratio sam džek ali nije uključio vršilicu, nije ni osigurač izgoreo. Probaću druge žice da izvučem i drugi prekidač do kabine, ako radi da završim suncokret, posle ću se pozabaviti sa žicama.Ne moze el.magnet biti u kratkom spoju.
On ili oslabi, ili bas skroz ode. Jedino da nije fizicki ostecen
Raskopcaj ga pa onda daj komandu za ukljucivanje vrsalice.
Najcesci kvar kod el.magneta je da oslabi pa naprosto nema snage da savlada oprugu u samom ventilu.
Pre ce biti da su ti negde zice do el.magneta prozuljale. To se najcesce desi u nekim snopovima zica.
I nikako ne moj da pokusavas da resis problem tako sto ces staviti jaci osigurac.
Kojim heder kosiš suncokret. Ne znam kako je kod tebe ali kod nas su svi namotaji isti na razvodniku. Tako ako ti ne koristiš izguravanje i uvlačenje vitla odvrneš plastični šraf na kraju i sa tog dela razvodnika premestiš na ovo mesto gde uključuje vršilicu a ako su žice ispravne mora da radi. Ne valja tu ništa budžiti jer bude skuplja popravka jer obični pregori i nešto drugo treće.Logično kad razmišljamo, elektromagnetni ventil je sastavljen od namotaja koji je moguće da probije i dođe u kratkom spoju.
Послато са M2101K6G помоћу Тапатока