nikola indjija
Član
Ja bi trebao moju skinuti i remontovati negde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Isti slucaj i kod mene na NH, imao sam sofru super se izvrsavala i bila lepa cista ali punila je sita sa iglicama, imao sam apilko dosta teze se izvrsavao i ostajala zrna u plevi i po koje zrnce u vlatMa cudna je psenica ove godine. Meni na NH prosle godine islo extra cisto i sve bilo izvrsavano bez greske. Ove godine dosta losije. Mislio sam da je problem jer radim sa univerzalnom korpom, ali na jednoj parceli odem do komsije radi sa zmajem isto i kod njega. pogotovo psenica bez brkova, tu je covek imao problema strasno, na zitnu korpu propadaju klasovi ne ovrseni. Prosle godine nisam ni jednom cistio sita od brkova, ove godine 3 puta, napuni se i blindira sito.
5 godina rade bez greske na mom Lexionu. Ako nekog zanima kako izgledaju posle ko zna koliko soje i kukuruza moze da pogleda.Gde uzimate nove segmente? Kakve su korpe kod onog iz Beceja sto pravi?
Skini prvo onu polutku do kombajna.Klip sam skinuo ,cak mu je sipka kriva , vidi se. Podmazujem redovno , ali je vec pojedeno bilo izgleda. To su vjer lajsne br 11 i 13. Dali mora ici lula dole ili.da ju pridrzim viljuskarem i skinem te lajsne?