Sa prednje ne treba, nazad može a i ne mora.Na Zmaju su išle 2 matice bez podloške, na Claas-u 1 matica sa podloškom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Е тако су код мене заварене изнад сваког вијка. Нисам се сусретао са тиме и мислио сам да је неко нешто буџио, али комбајн не тресе па се нисам ни секирао што је варено. Ко ради то балансирање?Dob sa 6 sina mozda i mora da se ne skida, al sa 8, a pogotovo sa 10 sina mora na radni sto. To su ogromne brzine i sile na krajevima sina i trebalo bi da se odradi kako treba. Vare se sine iznad svakog vijka.
Sine nisam merio nego sam ih odmah montirao, kad ga zavrtim on se vrati nekih 10cm nazad, ali nisam skinuo remen od bubnja mozda ga i to vraca nazad?Tipa ovako nesto : https://www.kupujemprodajem.com/oprema-za-poslovanje/trgovina-oprema-i-aparati/precizna-vaga-wbtsd-preciznosti-0-1-g/oglas/136376310?filterId=2012382763Dali si merio(vagao) sine?Ne bi smeo da se vraca napred-nazad vec kad uspori da ostane u mestu.Moraju se meriti pre ugradnje i po potrebi brusilicom malko skinuti sa krajeva kod onih tezih.Moras imati preciznu vagu koja meri u grame.Mi koristimo digitalnu do 10kg .Max razlika u tezini svake sine ne sme prelaziti 20 grama.Radili smo ovako na sigurno desetak kombajna i nikad problema.Sto kolega gore kaze nabolje je svakako dob odneti na balansiranje,ali moze i ovako kako sam napisao.
VaziKod tebe je varijator kod doba?Ako nije komplikovano skini kajis pa proveri.Na kraju mozes i upaliti kombaj i pusti vrsalicu na najnize obrtaje i gledaj kako se ponasa.Pisi nadalje u temi slobodna diskusi o zitnim kombajnima da ne spamujemo u ovoj temi.