Claas

Obe se potroše, jednostavno one drže lulu koja klizi po njima a za 40 godina morale su se potrošiti svakako.

Kud bas kod mene ? Sto nije tamo kod Svabe ? :haha:
Jel moram pridrzavati lulu odozdo,npr viljusksrem kad skidam te polutke?
I sta onda , idem u Klas i kazem ,dobar dan..?

Dešava se, ja sam je takođe menjao pred žetvu.Kupio drugu i namontirao.Moras je pridržavati viljuškarom jer je ništa drugo sem tih polutki ne drži a opasno je jer može otpasti i pasti na nekoga ne daj Bože.
Klizači mogu da se kupe zamenski, ne moraju original, mogu i polovni dobri.

Drugari ,jedna dilema... prodao sam zmaja i krećem u potragu za drugim kombajnom.. prvenstveno za suncokret i kukuruz..imam dilemu između claas dom 86 ili john 1075 ?

Послато са 23053RN02Y помоћу Тапатока

Drugari ,jedna dilema... prodao sam zmaja i krećem u potragu za drugim kombajnom.. prvenstveno za suncokret i kukuruz..imam dilemu između claas dom 86 ili john 1075 ?

Komšija prodaje John Deere 1068H, ako si zainteresovan, mada i ja sam na strani Claas-a.

Послато са M2101K6G помоћу Тапатока

Jedino što me lomi na JD jeste hidro pogon..ali ovamo imam dva kombajna skoro ista...za nedaj bože ..samo prekačim heder i sutra u njivu dok se drugi ne popravi.

Da li neko ima za prodati zitni heder sa adaptacijom za suncokret od 6,6 ili jos bolje od 7,5m za lexiona? Samo da nije lik iz B. Topole sto trguje s polovnjacima i delovima,bio je u Utrinama heder i dok sam nazvao zakasnio sam... i sad taj iz Topole ga je kupio odma i nudi isti taj heder za 2500e vise... a ne zna da imam slike od njega itd dok je bio kod prethodnog vlasnika.

Ne bih o ceni,jer zavisi od stanja adaptera,bila su dva... Inace nemora biti zitni heder,ali da je bas za suncokret 8+ redi/vrsta.

Da li neko ima za prodati zitni heder sa adaptacijom za suncokret od 6,6 ili jos bolje od 7,5m za lexiona? Samo da nije lik iz B. Topole sto trguje s polovnjacima i delovima,bio je u Utrinama heder i dok sam nazvao zakasnio sam... i sad taj iz Topole ga je kupio odma i nudi isti taj heder za 2500e vise... a ne zna da imam slike od njega itd dok je bio kod prethodnog vlasnika.
Jbg druze ko pre devojci njegova je. Ko ugrabi priliku da zaradi iskoristiće je. Takodje ko kupuje heder za kulturu koja se pocinje skidati za nedelju dana-nece ga bas povoljno kupiti,to je sigurno.

Nazad
Vrh