Nisu te Švabe superiorne, da vidiš samo kako oni tek znaju da nadudže i skarabudže.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ti imaš kombajn?Koji?
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Okej, a koji ti je to IMT?Uh, ovo sad već prelazi sve dozvoljene perverzije na forumu...
Pošto si nova, ne budi lenja pa prelistaj teme, svuda ima mojih slika. To jest mojih mašina...
Izgleda pre močno, to je neka mova linija?577.
Razvoj kosta dosta novca a i potreban je stručan kadar,lakse im je da kopiraju.Eto i Turci iskopirase svetske proizvođače priključnih mašina i ostalog.Što se tiče Kine, moj brat radi za jednu poznatu firmu iz okoline koja ima proizvodnju u Kini..zbog posla je stalno u poseti toj zemlji. Kaže da su fabrike od manufakture do svemirskih opremnjenih. Samo je pitanje za koje tržište ide i koliko se plaća proizvod. U fabrici koju on posećuje, na sred hale stoji model svetskog brenda No1 ..inženjeri dolaze i kopiraju delove..slabo ulažu u razvoj tehnologije što se toga tiče..više copy past.
Sent from my ASUS_Z012D using Tapatalk