Claas

Nisu te Švabe superiorne, da vidiš samo kako oni tek znaju da nadudže i skarabudže.

Što se tiče Kine, moj brat radi za jednu poznatu firmu iz okoline koja ima proizvodnju u Kini..zbog posla je stalno u poseti toj zemlji. Kaže da su fabrike od manufakture do svemirskih opremnjenih. Samo je pitanje za koje tržište ide i koliko se plaća proizvod. U fabrici koju on posećuje, na sred hale stoji model svetskog brenda No1 ..inženjeri dolaze i kopiraju delove..slabo ulažu u razvoj tehnologije što se toga tiče..više copy past.

Sent from my ASUS_Z012D using Tapatalk

Čak nije to vezano ni za tržište, već ona koliko para toliko i muzike.
Da karikiram, ako se kod nas ne može prodati kišobran skuplji od 200 dinara, što bi neko kupio tamo najkvalitetniji koji će ovde koštati 1500 dinara i niko ga neće kupiti. Tako je i sa svom robom, a globalizacija utiče da se proizvodnja seli gde je jeftinija radna snaga, i ekološki normativi nisu previše zahtevni, kao i sva driga zakonska regulativa.
Mada, i ja bi lager izabrao da ne piše prc.

I ja ako sam u mogucnosti izbjegnem made in prc. Znam da imaju i dobre robe ali izbjegavam..

Uh, ovo sad već prelazi sve dozvoljene perverzije na forumu...
Pošto si nova, ne budi lenja pa prelistaj teme, svuda ima mojih slika. To jest mojih mašina...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Što se tiče Kine, moj brat radi za jednu poznatu firmu iz okoline koja ima proizvodnju u Kini..zbog posla je stalno u poseti toj zemlji. Kaže da su fabrike od manufakture do svemirskih opremnjenih. Samo je pitanje za koje tržište ide i koliko se plaća proizvod. U fabrici koju on posećuje, na sred hale stoji model svetskog brenda No1 ..inženjeri dolaze i kopiraju delove..slabo ulažu u razvoj tehnologije što se toga tiče..više copy past.

Sent from my ASUS_Z012D using Tapatalk
Razvoj kosta dosta novca a i potreban je stručan kadar,lakse im je da kopiraju.Eto i Turci iskopirase svetske proizvođače priključnih mašina i ostalog.

Nazad
Vrh