Claas

Da li neko ima ili zna nekoga ko ima zitni heder od 3.9-4.5m na prodaju?

Jel imao neko problem da mu suzi gorivo kod slavine na lexionu 400 serije. Plastican rezervoar. Zanima me sta ima tu da bi curelo?
Imao sam ja ebadu sa tim, evo kako to izgleda samo ovo je pravljeni komad sa dodatnim utorom na pocetku gde stavim jos jednu gumicu i navoj od pola cola sam produzio za 1 cm kako bi uvatilo na zdravi deo plastike.
ab555c69c57a239dc6999383d78969aa.jpg

Послато са SM-A315G помоћу Тапатока

Imao sam ja ebadu sa tim, evo kako to izgleda samo ovo je pravljeni komad sa dodatnim utorom na pocetku gde stavim jos jednu gumicu i navoj od pola cola sam produzio za 1 cm kako bi uvatilo na zdravi deo plastike.
ab555c69c57a239dc6999383d78969aa.jpg

A sta je u stvari pravi problem? Gde i zbog cega pusta gorivo?

Ono crevo tvrdo plasticno vibrira i razdrnda taj holender koji popusti u plastici. Pokusaj samo malo dotegnuti mozda stane. Stavljao sam i mekano crevo ali ga pumpa spljosti pa nema protoka.

Ono crevo tvrdo plasticno vibrira i razdrnda taj holender koji popusti u plastici. Pokusaj samo malo dotegnuti mozda stane. Stavljao sam i mekano crevo ali ga pumpa spljosti pa nema protoka.

Probao sam da stegnem ali nece vise. Moracu da ispustim gorivo da odvijem da vidim sta se dogadja.

Kod mene i na averu dok sam imao i sad na tucanu ima tablica sa dimenzijama i koji heder nosi pa spram toga i pritisak... Mislim da je sad na 1,6.

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Kod mene na vratima od kombajna ima tablica.
Pise za heder 5.1m da ide 1.1bar,meni je to nesto malo.Sad je na 1.8bar,ali vidim da je samo jedna ripna na betonu,neko kaze da bi 3 ripne trebale da dodiruju beton.

Mene muci sto kad ukljucim vrsalicu i dam pun gas,dosta kombajn poskakuje. A sve na vrsalici je pregledano i radi perfektno. Palo mi je napamet da mozda to stvaraju gume ako su jace napumpane.

Nazad
Vrh