Zuza92
Član
Da li neko ima ili zna nekoga ko ima zitni heder od 3.9-4.5m na prodaju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bilo je na KP i polovnim automobilima 2-3 komada nedavno od 4,5m. Oko 5000e su tražili sa Reduktorima. A stari tip na "ruku" oko 3000eDa li neko ima ili zna nekoga ko ima zitni heder od 3.9-4.5m na prodaju?
Imao sam ja ebadu sa tim, evo kako to izgleda samo ovo je pravljeni komad sa dodatnim utorom na pocetku gde stavim jos jednu gumicu i navoj od pola cola sam produzio za 1 cm kako bi uvatilo na zdravi deo plastike.Jel imao neko problem da mu suzi gorivo kod slavine na lexionu 400 serije. Plastican rezervoar. Zanima me sta ima tu da bi curelo?
A sta je u stvari pravi problem? Gde i zbog cega pusta gorivo?Imao sam ja ebadu sa tim, evo kako to izgleda samo ovo je pravljeni komad sa dodatnim utorom na pocetku gde stavim jos jednu gumicu i navoj od pola cola sam produzio za 1 cm kako bi uvatilo na zdravi deo plastike.
Послато са SM-A315G помоћу Тапатока
Probao sam da stegnem ali nece vise. Moracu da ispustim gorivo da odvijem da vidim sta se dogadja.Ono crevo tvrdo plasticno vibrira i razdrnda taj holender koji popusti u plastici. Pokusaj samo malo dotegnuti mozda stane. Stavljao sam i mekano crevo ali ga pumpa spljosti pa nema protoka.
Послато са SM-A315G помоћу Тапатока
Ma kakvi,ovde trese celu kabinu,kao kad ode lezaj na biteru. Kad udje u njivu i dobije masu onda se smiri.To samo dok ne postigne pun gas. Slicno je i kod mene