Claas

I ja se slažem, pogotovo kukuruz kasnije skidan posle par kiša

Jeste kukuruz problem,najvise se prlja i hladnjak i filter,ali je tada mnogo hladnije nego u psenici,pa se kombajn ne greje ni sa prljavim hlanjakom. Ali ja svakako izduvavam svaki dan,da ne bi dosao u situaciju da blindira prasina pa da mora da se pere hladnjak.

Gledam na novijim lexionima i tucanima spoljni deo ''kruga, mreze,ves masine,bubja...'' kako ga vec neko zove kod ventilatora je blindiran a na starijim je rupicast. Verovatno postoji i neki razlog za to. Da li je neko upucen oko toga?

Gledam na novijim lexionima i tucanima spoljni deo ''kruga, mreze,ves masine,bubja...'' kako ga vec neko zove kod ventilatora je blindiran a na starijim je rupicast. Verovatno postoji i neki razlog za to. Da li je neko upucen oko toga?
Na par komada video sam da je baš odatle krenuo da puca.Predpostavljam da je zato čeona strana zatvorena.

Ako je blindiran kako se negreje, meni na Megi pukao taj remen sto pogoni I odmah je poceo da dize temperaturu.

Kod mene na tucanu je čelo bez rupica. Samo sa strane ima rupice...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Jel ima jos neke razlike u odnosu na onaj stari tip?
Ako misliš na ceo kombajn ima dosta razlike. A ako misliš samo na tu mrežu onda ne znam. Ja sam na averu imao samo običnu mrežu i nisam se do sad sretao sa aktivnim sistemom...

Ako misliš na ceo kombajn ima dosta razlike. A ako misliš samo na tu mrežu onda ne znam. Ja sam na averu imao samo običnu mrežu i nisam se do sad sretao sa aktivnim sistemom...

Mislio sam samo u vezi tog detalja zatvoreno i stari tip otvoreno? Planiram da zatvorim pa zato pitam da li bi trebao jos nesto da prepravim.

I **greška ce da prodaju jednog dana a posle dupeta cemo svi da odemo u ku..c :mad:

dwNfSN.jpg
28QaQ6.jpg
RVozGg.jpg
pSYCFB.jpg

Poslednji je original prva ugradnja a ovaj kinez je juce kupljen u Almexu, placen 28 hiljada dinara. Nisam odma video ujutru idem da im vratim. Stvarno vise nema smisla pricati o kvalitetu i delovima.

Nazad
Vrh