Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa verovatno ti skidaš više kukuruza od mene, ja radim samo moje a kukuruza ne sejem mnogo sad ga je bilo 20 hektara.Ne znam kakavu ti psenicu imaš, ali kod mene je bar duplo gore po hladnjak i filter u kukuruzu
Na par komada video sam da je baš odatle krenuo da puca.Predpostavljam da je zato čeona strana zatvorena.Gledam na novijim lexionima i tucanima spoljni deo ''kruga, mreze,ves masine,bubja...'' kako ga vec neko zove kod ventilatora je blindiran a na starijim je rupicast. Verovatno postoji i neki razlog za to. Da li je neko upucen oko toga?
Jel ima jos neke razlike u odnosu na onaj stari tip?Kod mene na tucanu je čelo bez rupica. Samo sa strane ima rupice...
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Moj imenjak Mića.Ima li neko da prodaje polovne delove za Dominatore i Mege iz Kovina ili okoline??
Ako misliš na ceo kombajn ima dosta razlike. A ako misliš samo na tu mrežu onda ne znam. Ja sam na averu imao samo običnu mrežu i nisam se do sad sretao sa aktivnim sistemom...Jel ima jos neke razlike u odnosu na onaj stari tip?
Mislio sam samo u vezi tog detalja zatvoreno i stari tip otvoreno? Planiram da zatvorim pa zato pitam da li bi trebao jos nesto da prepravim.Ako misliš na ceo kombajn ima dosta razlike. A ako misliš samo na tu mrežu onda ne znam. Ja sam na averu imao samo običnu mrežu i nisam se do sad sretao sa aktivnim sistemom...
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Sta ces im reci? Hoce prihvatiti reklamaciju?Poslednji je original prva ugradnja a ovaj kinez je juce kupljen u Almexu, placen 28 hiljada dinara. Nisam odma video ujutru idem da im vratim. Stvarno vise nema smisla pricati o kvalitetu i delovima.
Da mi vrate pare! Nisam kupio Fagov u lokalnoj prodavnici jer sam hteo original iz Almexa a oni uvaljuju kineze. Bruka!!!!!!Sta ces im reci? Hoce prihvatiti reklamaciju?