frkani
Član
Ako misliš na heder na kojem je kosa 3,9 vanjski dio je 4,4.Koja je vanjska mjera c390 hedera? Treba mi ta info, a nisam na selu da izmjerim. Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako misliš na heder na kojem je kosa 3,9 vanjski dio je 4,4.Koja je vanjska mjera c390 hedera? Treba mi ta info, a nisam na selu da izmjerim. Hvala
To je zbog starosti mašine, veći je rizik...Ja sam na 20 miliona za CX 5090 prvu godinu platio 120000 din i svake godine sve manje, sad plaćam oko 60000 din. Tebe su oderali...Za Pumu plaćam 67000 godišnje...Milovane nesto mi mala cifra.Ja sam isto uradio kasko u ddor kombajn jd9640,2005 godiste cifra mi je 105825 din.Osigurano na 56000e(6500000din)
Koji su uslovi tih osiguranja za kombajne? Ako može neko da okači tu polisu samo neka sakrije lične podatke da ne bi došlo do zloupotrebe. Pitam iz razloga što za poljoprivredne mašine (traktore, kombajne) pored obaveznog osiguranja ne postoji mogućnost dodatnog osiguranja stakala, pa me zanima šta na tim vašim polisama piše.To je zbog starosti mašine, veći je rizik...Ja sam na 20 miliona za CX 5090 prvu godinu platio 120000 din i svake godine sve manje, sad plaćam oko 60000 din. Tebe su oderali...Za Pumu plaćam 67000 godišnje...
Vode to kao radnu mašinu, ne poljoprivrednu...Koji su uslovi tih osiguranja za kombajne? Ako može neko da okači tu polisu samo neka sakrije lične podatke da ne bi došlo do zloupotrebe. Pitam iz razloga što za poljoprivredne mašine (traktore, kombajne) pored obaveznog osiguranja ne postoji mogućnost dodatnog osiguranja stakala, pa me zanima šta na tim vašim polisama piše.
Piše potpuno, znači pokriva:Nigde nisu navedeni rizici koji se pokrivaju ovim osiguranjem. Hvala u svakom slučaju.
Ako imaš vremena napiši u kratkim crtama, da se zanimam do početka sezone.Ima i rešenje da hladnjak motora uvek bude čist a radi se o otklanjanju fabričke greške.- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com